reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

Dzień Doberek !!!

widzę Moniś że u Ciebie tak jak i u mnie minionej nocy :-(

Dziewczynki Kochane co ja narobiłam ... zjadłam sobie wczoraj pierwszy raz zupkę ogórkową, nie była strasznie kwaśna
bo specjalnie takiej nie robiłam no ale mieliśmy nockę z Paulisią ... tak strasznie płakała, prężyła się, kurczyła i prostowała ...
strzeliła w nocy błotną zieloną kupę ... całą noc od północy się męczyła ... dopiero ok 7 rano fajnie zasnęła jak ja musiałam wstawać
starszą do przedszkola wybrać ... jak wróciłam z przedszkola to teściowa mówi że chyba ma gorączkę ...
no i rzeczywiście 38.5 stopni
embarrassed.gif
podałam czopek i czekamy na rozwój sytuacji, katarek taki biały niezbyt gęsty jeszcze jest
ale nie chcę z nią od razu lecieć do ośrodka żeby jeszcze bardziej nie potrzebnie ją doprawić ...

jutro egzamin
baffled5wh.gif
od wczorajszego wieczora mam biegunkę i wymioty oraz cholerny ból żołądka
sad9cd.gif

co zrobić żeby tam nie jechać ...
hmm9kf.gif

reklama
monysia - może ta gorączka to po tej ciężkiej nocy :-(

a co do PJ się nie martw mnie na dzień przed egzaminem upierdzieliła pszczoła w prawy kciuk, powiększył się 3 razy a zdałam :-D więc sraczka i wymioty to dobry znak ;-)

monika u nie nocka dzisiaj podobnie... Wieczorem krzyk i wyginanie sie poszczanie miliona bąków bez zawartości.. w nocy wstawanie co chwile podziumdzianie cyca wyginanie sie krzyk i chwilowa drzemka... rAno o 6 pibudka i znowu pierdzenie bez zawartosci ehhh i kupy dotad ni ma :wściekła/y:

hej

6 dzień bez kupy, wydaje mi się że ma zaparcie bo trochę plasteliny było :-(

monysia &&&&&&&&&&&&&
ja też narazie nie wyobrażam sobie studiować, mi ciężko idzie nauka testów na PJ bo wieczorem przeważnie padam. Mój wczoraj zasnął o 00.00 i to z rykiem i dopiero w wózku! I standardowo pobudka co 3h.

dziewczyny jakie te czopki na wypróżnianie???

hej

6 dzień bez kupy, wydaje mi się że ma zaparcie bo trochę plasteliny było :-(

monysia &&&&&&&&&&&&&
ja też narazie nie wyobrażam sobie studiować, mi ciężko idzie nauka testów na PJ bo wieczorem przeważnie padam. Mój wczoraj zasnął o 00.00 i to z rykiem i dopiero w wózku! I standardowo pobudka co 3h.

dziewczyny jakie te czopki na wypróżnianie???

Glicerynowe, powiedz ,że chcesz czopki glicerynowe dla dzieci, ale ja i tak zawsze kroję na pół;-)

U nas nocka w porządku bo moje dziecko spało do 7:00 ale za to od 7:00 do 10:00 koncert i teraz też marudzi :angry:

Witam się:-D

Hej, u nas nocka tez z częstymi przerwami, nawet nie wiem co ile się budziła, bo jak zaczyna stękolić to ja jej cyc w paszcze i dalej śpimy. Co do kupy u nas już nie ma 6 dni, ale ja już to przerabiałam nawet było przerwy 9 dni, potem było troche plasteliny, ale większość musztarda. Tylko że u mnie trochę inaczej bo ja jak ostatnio popuszczała dawałam smekte i po tym się tak zatrzymało z kupami.A jadłam już i zupe ogórkową i frytki i raczej nie bolał brzuch, tylko te częste budzenie nie wiem czemu.
monysia te twoje dolegliwości to na tle nerwowym, ja też bym ciągle w kiblu siedziała na twoim miejscu, ale spróbuj się wyluzować i podejść do tego z dystansem. W każdym razie trzymamy kciuki.No i mała niech się nie rozchoruje.

reklama
po czopku tempka spadła do 37, jak na razie spała od 10 do teraz ...
ciekawe jak tam moje teatralne dziecko
laugh.gif

jewcia próbuje się nie denerwować i niby tego nie robie w moim odczuciu,
to jakoś tak samo wychodzi że nagle latam do kibelka itd
to już tak choćby w podświadomości się zakodowało i już ...

kasiadz pierwsza wizyta ??? dopiero ???

Do góry