reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

witam sie z kawka :)

Monysia widze u ciebie podobnie jak u mnie z tym rzucaniem sie na cycu ... tez tego nie robil wczesniej ,a teraz porafi za suta tak pociagnac , albo ugryzc , ze boli nie powiem :/
ciekawe co im sie odwidzilo hehe
a ten skok to maskara 6 tyg.???:szok: wykonczymy sie hehe
wspolczuje odsniezania :-(

reklama
Asionek- Olka tak samo ma ranne akcje bąkowe jak twój maluch czyli od 4 rano juz nie śpie bo się rzuca czasami pomaga położenie na brzuszku ale to tez różnie bo i na brzuszku potrafi się rzucać dziś mówie do M czy kiedyś ona przespi ładnie nockę bez tego rzucania się :-(

elfit, u nas ten czopek zadzialal z opoznieniem. pewnie jestescie juz po kupie? :-) daj znac co i jak:-)
:no: nie było kupy.. ehh poczekam aż sam zrobi :-(
cześć dziewczynki!

Mój mąż miał wypadek wczoraj w nocy.
Odezwę się może wieczorem jak sie wszystko uspokoi...

:*
ojojoj &&&&&&&&& żeby wszystko było dobrze!!!!!

hej
to i ja się dołączam do klubu rzucających-się-przy-cycu dzieciaczków :/ a z tymi skokami to ja już nawet nie wiem czy jego marudzenie jest od zębów, skoku czy jeszcze coś.
dwóch dni mi cwaniak zasypia w dzień w wózku.. nawet nie chce mi się myśleć kiedy on zacznie zasypiać w łóżeczku. Oczywiście nockę spędza w moim bo się budzi co 3h.

Ostatnia edycja:
Elifit a stymulować miękkim temometrem albo jakąś rureczką nie chcesz? u nas na początku tylko dzięki temu kupa szła w ruch. I nie rozleniwiły sie jelita a jak było lepiej zaczęłam tylko masować brzuch i zginać nóżki. A od tygodnia w ogóle radzi sobie całkiem sam :). Więc chyba nie aż tak to groźne.

Kasiadz ja nie wiem co sie tym chłopom dzieje. Może wytłumacz mężowi ze teraz jesteśćie rodziną i jak ktoś zaprasza to WAS i trudno najwyżej wpadniecie na 2h a jeśli dziecko się rozpłacze to wrócicie do domu. U mnie też był zgrzyt już po porodzie i powiedziałam ze skoro tak to będziemy dzielić weekendy on wychodzi w jeden ja w drugi, a że ciąża się na mnie nie odbiła wystarczyło wyjś dwa razy i to tylko do 22,23 z jedną kolezanką (żeby nei było że jakas wredna małpa ze mnie)i nagle sam powiedział że jak zaczniemy tak życ i nawet odzielnie sie spotykać ze znajomymi to to może doprowadzić do rozstania i że on tego nie chce :). WOW geniusz :p. Tylko u mnie ten plus ze bobas na butli i chwała bo by mi się mąż rozbestwił :p. Niektórzy widze strasznie zaczynają kozaczyć....skąd im się to bierze...i to w momencie jak nam u boku przydałaby się dorosła osoba a nie kolejne dziecko :).

Ja powiedziałam ostatnio że drugiego już nie urodzę bo z trójką sobie nie dam rady :)

Czesc dziewczyny :)

mileczka
mam nadzieje ze wszystko ok!
elifit to juz dlugo sie maly meczy, ja bym sie chyba na jakas wizyte umowila, bo z tego co kojarze to dla cycowych dzieci to norma bez kupy 6 dni (chyba ze cos pomieszalam).

My dzis idziemy na nowe zajecia i mam nadzieje ze beda fajne. Anula na szczescie w dzien jest "latwym" dzieckiem, sama sie soba zajmie do 1,5 godziny :tak: Za to w nocy daje popalic, ale ostatnio juz sie nie budzi co godzine tylko co 2 wiec 100% poprawy :-)

halo

mileczka - mam nadzieje, że to nic groźnego :-(

u mnie też dziś Hela się w nocy popsuła, budziła się od 24:00 co chwilkę a od 3:30 do 5:00 nie spała w ogóle :dry:

monysia, trzymam kciuki, daj tam z siebie wszystko :-)
mnie to czeka za pare tygodni i sama nie wiem jak to wszystko ogarne:cool:

A u nas kiepsko, w dzien maruda i nerwy mi puszczaja troche, jeszcze dostalam drugi okres z czego sie oczywiscie ciesze, bo juz paranoje ciazowe mialam, ale znow leje sie ze mnie jak z kranu, slaba jestem:crazy: I na piatek umowilam sie na wlozenie wkladki Nova T ale poczytalam opinie w necie i juz sama nie wiem czy to dobry pomysl:crazy:

malutka, wiem ze Ty tez sie przymierzasz...masz jakies znajome, ktore ja stosowaly? Bo w necie czytam, ze jednak zdarzaja sie przy tym ciaze:eek::eek::eek:
Nie mam żadnej znajomej bo ja tu w Płocku praktycznie nikogo nie znam;-) Mam znajomego ginekologa i on mi Nova T polecił;-):tak:
dziewczyny podałam małemu czopka i nie działa!!!!! :-:)-( A ja zwariuje od czekania na tą kupę!!! :wściekła/y::-( Mały jest marudny i nie wiem czy to zęby czy ta kupa bo zazwyczaj marudzi inaczej :confused::-(
Ile mu tego czopka dałaś? Spróbuj mu podać jeszcze, u nas jak czopek za długo nie działa to w ruch idzie termometr:tak:
cześć dziewczynki!

Mój mąż miał wypadek wczoraj w nocy.
Odezwę się może wieczorem jak sie wszystko uspokoi...

:*
Oby to nic groźnego &&&&&&&&
:no: nie było kupy.. ehh poczekam aż sam zrobi :-(

ojojoj &&&&&&&&& żeby wszystko było dobrze!!!!!

hej
to i ja się dołączam do klubu rzucających-się-przy-cycu dzieciaczków :/ a z tymi skokami to ja już nawet nie wiem czy jego marudzenie jest od zębów, skoku czy jeszcze coś.
dwóch dni mi cwaniak zasypia w dzień w wózku.. nawet nie chce mi się myśleć kiedy on zacznie zasypiać w łóżeczku. Oczywiście nockę spędza w moim bo się budzi co 3h.

Co nowego mu podawałaś? Pamiętam ,że jabłko ,a co jeszcze?

Witam się i ja:-D

reklama
elifit,a ja Ci kupke gwarantuje po probiotykach/actimelu/activii/jabłkach...

co niektóre sprawdziły,prawda karolina?????:*
jak nie to uzyj termometru lub rurki jak dziewczyny piszą...
niby normlane ze dzieci tyle czasu kupy nie robia ale u nas jeszcze nie zdarzył sie dzien bez kupy
ja sobie nie wyobrazam jak on sie biedny meczy:(

teraz jak biore antybiotyk i pprobiotyki to jest srańsko a nie kupy

mileczka,daj znaka co u Was

Do góry