reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Co za noc :( po kolejnym koszmarze tej noc jakoś już nie moge spać :(

Nie jesteś sama, ja dość ze nie moge spac w nocy zasypiam tak miedzy 3 a 5 ;/ i wtedy spiie do 12-13 ;[ porazka jakas do tego co chwile jak nie jedna noga to druga noga, reka, mi dretwieje. :(

Dołączam do grona leniwców... :confused2: Nic mi się nie chce a w chacie syf...:cool:

Ja rowniez moge doloaczyc do grona leniwcow :-(

co do jedzenia mmm jak czytam te wasze przepisy czy co robicie na obiad to najlpeiej bym z wszystkiego po troszku zjadla. A ile mozna. ;( 4kg na plusie :shocked2:

reklama
Zrobiłam sobie porządny półtoragodzinny trening taneczny i czuję się jak nowo narodzona. Na co dzień mam kontakt z tańcem (moja druga praca) i ponieważ zrobiłam już sobie przerwę na czas ciąży, to brakuje mi bardzo tego. Dzis potańcowałam i jest super. Wszystkim Panią polecam wplatać elementy tańca brzucha do treningu, bo to doskonałe ruchy przygotowujące nasze bioderka, miednicę i całe ciało do porodu!! Doskonale rozciąga, relaksuje i poprawia samopoczucie.

Ok zaraz spadam z lubym do kina :)

Hihih a ja caly dzien tu nie zagladalam, wlasnie padlam i tak sobie mysle, ze dzis malo zjadlam...Juz wiem czemu, bo ja potem czytam i wcinam hihih

Waris- a ja mialam takie nalesniczki przedwczoraj- z glowy zrobilam z pieczarkami i serkiem ricotta :tak:

Dzis mielismy na obiad kurczaka z rozna, ziemniaczki pieczone i do tego pomidory faszerowane :tak: Mamy wyczajony taki sklep, gdzie procz sprzedawania kurczakow, takze je piecza i sa wysmienite.

Teraz mi narobilyscie smake na jakis deser :confused2:

Zrobiłam sobie porządny półtoragodzinny trening taneczny i czuję się jak nowo narodzona. Na co dzień mam kontakt z tańcem (moja druga praca) i ponieważ zrobiłam już sobie przerwę na czas ciąży, to brakuje mi bardzo tego. Dzis potańcowałam i jest super. Wszystkim Panią polecam wplatać elementy tańca brzucha do treningu, bo to doskonałe ruchy przygotowujące nasze bioderka, miednicę i całe ciało do porodu!! Doskonale rozciąga, relaksuje i poprawia samopoczucie.

Esperanza - taniec towarzyski?

Bo taniec to moje hobby od 11 lat..

co do jedzenia mmm jak czytam te wasze przepisy czy co robicie na obiad to najlpeiej bym z wszystkiego po troszku zjadla. A ile mozna. ;( 4kg na plusie :shocked2:
Ja już jakieś 5 :confused2:

W zeszłym roku chodziłam na zumbę i bardzo mi się podobało :tak: Ale ponieważ przerwałam na czas wakacji i już nie wróciłam to teraz też tego nie zrobię, bo bym kondycyjnie nie wyrobiła :no:

Witajcie:)
Czytam Was codziennie ale nie jest łatwo znaleźć czas, żeby coś napisać.
Po pierwsze zauważam przemożny wpływ bbforum na moje podejście do kuchni. No, może to też siedzenie w domu przez pół dnia i chęć zjedzenia czegoś dobrego, ale... ostatnio zrobiłam 2 ciasta (już wcześniej wspomnianą szarlotkę, następnie zaraz po tym karpatkę, która zniknęła dziś. Oprócz tego, czytając o Waszych obiadach - nadziewane pomidory itd - zaczęłam się inspirować chyba, gdyż wczoraj zrobiłam naleśniki z farszem pieczarkowo-cebulowym w chińskim sosie słodko-kwaśnym, które na koniec były zapieczone w piekarniku z serem żółtym. Normalnie tyle roboty ale efekt:):):) Wcześniej jeszcze zrobiłam takie pyszne próżone mięsko z buraczkami i kuskusem. Normalnie się rozwijam kulinarnie tzn chce mi się bardziej. I to dzięki Wam więc:rofl:
Nie do końca jestem pewna, czy ta ilość ciast, która podniosła moją średnią na jakieś 3 miesiące, jest aż tak pozytywna - zjadłam po połowie z każdego:zawstydzona/y:

W każdym razie jak dla mnie bomba tylko więcej mówcie jak coś zrobić no i jak to zrobić, żeby się nie narobić:-p

Pozdrawiam:)

reklama
aga dzieki za artykul o imionach. kurcze szymon na pierwszym a mi sie to imie najbardziej podoba ze wszystkich :/
franek mi sie tez podoba, a dzisiaj dzwonil brat meza ze rezerwuja franka!!! kurna jak to, nie ma rezerwacji!

Do góry