kasiadz
Fanka BB :)
my dzisiaj w odwiedzinach u dziadków spędziliśmy dzień i w ten sposób ominęła nas wizyta księdza
19-19.30 kąpiel (co 2 dni a co 2 tylko przecieranie na mokro) potem, bajeczka, cyc i spanie. Ok 24 lub 2 pobudka na cyca i przebieranie, a potem już różnie ale w najlepszym scenariuszu sen do 6 a najgorszym pobudka co 2 godz na cyca oczywicie. i tak się bujamy do 9-11. Potem wstajemy, przebieramy ubranko, czyścimy nosa, jemy cyca i się bawimy i tak do ok 12 i wtedy godzinna drzemka, ok 14 cyc przebieranie, ubieranie cyc i wyjście na 2 h na spacer. powrót ok 16, cyc i zabawy, ok 17 przysypianie takie ok 30 min, ok 18 próba podania mleka z butelki, potem cyc, kąpanie....
nasz rytm jest następujący:Mileczka no szok. Az sie poplakalam jak przeczytalam jak twoj tulil malego.. Rzeczywiscie niewiele brakowalo, ale dzieki bogu nic mu nie jest. Ludzie jak zawsze znieczulica.. Na wlasnej skorze poznalam co to jest jak tobie sie dzieje krzywda, a ludzie udaja ze nie widza.. To nas przynajmniej uczy zebysmy my potrafili postapic inaczej..
Ja jestem na etapie obserwowania dnia malej i skrzetnego zapisywania kiedy je i kiedy spi aby jakos zoorganizowac dzien moj i jej, bo jak nie to mnie w koncu ona wykonczy..
Powiedzcie mi jak wyglada wsz dzien z dzieciakami? Ile razy dziennie po ile spia? Co jaki czas jedza? O ktorej ukladacie do snu nocnego?
19-19.30 kąpiel (co 2 dni a co 2 tylko przecieranie na mokro) potem, bajeczka, cyc i spanie. Ok 24 lub 2 pobudka na cyca i przebieranie, a potem już różnie ale w najlepszym scenariuszu sen do 6 a najgorszym pobudka co 2 godz na cyca oczywicie. i tak się bujamy do 9-11. Potem wstajemy, przebieramy ubranko, czyścimy nosa, jemy cyca i się bawimy i tak do ok 12 i wtedy godzinna drzemka, ok 14 cyc przebieranie, ubieranie cyc i wyjście na 2 h na spacer. powrót ok 16, cyc i zabawy, ok 17 przysypianie takie ok 30 min, ok 18 próba podania mleka z butelki, potem cyc, kąpanie....