reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

hej moj wynik po obciążeniiu glukozą 75g po 2 godzinach wyszło 130 - wiecie jaka jest norma? bo nie napisali i niewiem czy wyszlo zle czy dobrze

reklama
hejka z rana
Ja wczoraj wybrałam się z moim synkiem oglądać wozki i tak mi dał popalić że teraz padam na kregosłup bo mi uciekał cały czas ziegałam sie za nim i normalnie czuje sie jakby mi macica zaraz sie miala oderwac
Ale w odpowiednim watku wstawie focie wozka jaki zakupilam :)

Ja od 8 dziś lepiłam bałwana, aż mnie głowa rozbolała z nadmiaru porannego tlenu

sicilpol
mój mąż chyba też by się pogubił, aż go spytam jak wstanie, który to tydzień;-)

carla
ja w 1 ciąży raz byłam w kinie, około 21 tygodnia na bondzie i już więcej nie poszłam bo zostałam tak skopana, że stwierdziłam, że to robaczkowi nie pasuje

MsMickey
powodzenia i czekamy na wiadomości

Ja jak przed snem długo siedzę na bb to mi się potem całą noc śnicie
Jeden sen był śmieszny bo pół nocy z buziakiem chodziłyśmy po jakimś mieście szukałyśmy fajnej knajpy, żeby napić się piwa i w końcu jak znalazłyśmy, to przypomniało nam się, że przecież jesteśmy w ciąży i nie możemy pić:-D

Moja macica górna część przekroczyła wysokość pępka bo mi właśnie ten pępek lekko wypchało
Małe jest dzięki bogu i wszystkim świętym coraz bardziej odczuwalne, uff
Cycki swędzą strasznie

zaza
współczuję z tą pracą!!! też bym ryczała

ogolnie wyniki analizy moczu i krwi wyszly do d. z tego co widze ide w poniedzialek do gin zobaczymy co ona powie

a ja dzidziusia czuje juz ok 4 cm pod zebrami wiec jest bardzo wysoko

Cześć, dobre kobiety, widzę że wczoraj wieczorem rozpętała się dyskusja o ekologii na całego. Pokazywałam kiedyś mężowi podpaski wielokrotnego użytku i razem zbieraliśmy szczęki z podłogi. Trzeba mieć naprawdę coś nie halo z głową, żeby tego używać - i jeszcze można dokupić saszetki na zużyte, pakować w podróży, a po powrocie z urlopu uprać i używać... przepraszam, że przy śniadaniu, ale ja nawet jak opróżniam śmietnik w łazience po okresie, to mi się niejednokrotnie robi słabo. Wyobrażacie sobie prać coś, co się kisiło np. tydzień??
Widzę, że któraś z Was wrzuciła też linka z kubeczkami menstruacyjnymi. Dżizas!!!! Może w ogóle najlepiej by było sobie porcelanową miskę w majtki włożyć w czasie okresu, a potem jak się uzbiera, kaszankę z tego zrobić? To dopiero eko!

Serdecznie Wam polecam lekturę tego tekstu w temacie:
Bachor mag. Eko nazi bachorBachor mag.
W ogóle cały magazyn jest bardzo specyficznie humorystyczny, ale jeśli umiecie się wczuć w to poczucie humoru, powinien Wam się spodobać :)

Ostatnia edycja:
Moja siostra właśnie mi napisała jak to Kubuś codziennie odlicza dni do przyjazdu cioci "codziennie z nim odliczam dni i on mowi zawsze i juz wtedy zobacze moja ciociunie z berlina i bedziemy sie dlugo przytulac bo my sie kochamy" , ale tez napisała, ze od 2 dni ma wysoką gorączke ponoć 3 dniówka- kurcze musi mu przejść ja już mam plany na weekend.

reklama
Witam
Ja też tylko się przywitam i uciekam do lumpka,ale tym razem po spodnie dla mnie. Dzwoniła do mnie koleżanka przed chwilą,i powiedziała ,że wczoraj przed zamknięciem tam była i są fajne ogrodniczki ciążowe, a dziś wszystko po 3zł:szok:. Oby były dobre.

Do góry