• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Dzień dobry, dziewczynki!
Dziś chyba najzimniejszy dzień w tygodniu, a ja właśnie o 17.30 mam usg połówkowe na drugim końcu miasta. Ciekawe, czy chyba_Tomek się wreszcie ujawni :). No i mam nadzieję, że zdrowe to moje dziecię...

buziak, gratulacje z powodu udanej wizyty :D

sicilpol, carla81 - niewykluczone, że problemy ze snem to przygotowywanie się organizmu do tego, co ma nastąpić za parę miesięcy i jest nieuniknione :) Tylko jeśli tak jest, to głupie te nasze organizmy, mogłyby dać spokój, póki jeszcze DA SIĘ spać :)

Kamila, a powiesz mi, co się w końcu okazało z tą wysypką u Wiktora? Jakoś mi umknął ten wątek, a jestem ciekawa, jaka jest diagnoza i co się z tym robi.

gosiaczek30, współczuję problemów z pęcherzem, niestety, podobno to w ciąży dość częste :( szybkiego powrotu do zdrowia!

reklama
Witam, Jezu jak ja bym chciala mieć tylko kilogram do przodu......tłumacze sobie codziennie, że kilogrmy sa niewazne, ze zdrowie najwazneijsze,ale jak wchodze na wagę i widzę więcej niz dnia poprzediego to mam caly dzień zjeb.................szczególnie,ze tego dnia poprzedneigo duzo nie zjadlam i byłam na co najmneij godiznnym spacerze:(

współczuje problemów z pęcherzem:(

ja odebrłam wczoraj kolejne wyniki badań i znou magnez mi spadł:(
poza tym:
Leukocyty 12, 2, Neutrofile podniesione, poza tym ok:)
TSH, 0, 50,a FT 4 tylko 28 % i nie wiemc o robić, bo jak dawkę zwiekszę to TSH mi spadnie kompletnie, ale FT 4 jest za niskie, a to najwazneijsze w ciaży.....

no i mam 11/ul erytrocytów w moczy, norma do 10, ale w polu widzenia erytrocytów 2, norma do 2, wiec mam nadziję, że ta 11 to błąd maszyny....

Trzymam kciuki za wizyty:)

Ostatnia edycja:
Nasza mała kotowata cholera doprowadzi mnie za chwile do szału, wiecznie zabiera moją gumkę do włosów, bez względu gdzie ją położę zawsze ją znajdzie i jakimś cudem sobie zabierze, dałabym mu ją do zabawy ale to najmocniejsza gumka jaką mam i trzyma wszystkie moje kudły w kupie a innej to on nie chce
W dodatku zabiera mi długopisy
i przewrócił dywan do góry nogami :wściekła/y:

A ja myślałam, ze tylko mojej tak odbija? kupiłam w poniedziałek 5 gumek. Wszystkie mi gdzieś wyniosła. i franca obserwuje gdzie kłada. Wskakuje, w zęby i wynosi. Ale gdzie??
Wczoraj ja złapałam w trakcie kradzieży i ścigałam po całym domu. A szanowny małżonek ryczał ze śmiechu.
A to ze jej dasz do zabawy nic nie da. I tak będzie polowca na kolejną. I to nie chodzi aby kotu dac gumke. On musi ja zdobyć :) Taka lepiej smakuje

Witam Panie :)
Polla odpoczywaj ile się da!!!
Gosiaczek30 trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze!!

Ja smarkam kicham itp, a i najprawdopodobniej jest to alergia na pieska który mieszka u mamuśki od października :(

hej czesc

mnie tez boli kosc ogonowa, wlasnie jak za dlugo chodze to mnie tak lapie jak nie tak postawie noge robiac krok. i jak za dlugo siedze z nogami w gorze to tez, pozniej nie moge wstac bo ta kosc tak jakby odskakuje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry