kasiadz
Fanka BB :)
ślicznie córa wyglądała - a jaką ma bujną frysuręHeejka, zagladam sobie jeszcze z wieczorka... Temat rodzenstwa na tapecie widze... Ja mam fajnie, bo mam i mlodsza siostre i starszego brata, przy czym z bratem raczej kontakt mamy sporadyczny, ale w razie draki, to wiem ze mam na kogo liczycZ kolei siorka jest tylko rok mlodsza i musze przyznac ze jestesmy bardzo zzyte ze soba i czuje sie za nia w jakis sposob odpowiedzialna, w kazdym raze niesamowita relacja... Mam nadzieje ze moje dzieciaki tez tak beda za soba
Bardzo mi sie marzylo zeby Kaya miala rodzenstwo i marzenie sie spelnilo
Kasiadz, sliczna sukienuniaU nas mozna dziecko zupelnie dowolnie ubrac. Tak mi sie przypomnialo jak stroilam moja niunke na ta uroczystosc 4 lata temu
(miala 4 m-ce wtedy) Nawet fotke znalazlam, chociaz troche jakosciowo niezbyt, ale tak mnie na wspominki naszlo
Zobacz załącznik 433515
Co do cycowania, to moj tez sie jakos zaczal szybko najadac i z jednego mu starczy, ale lubi sie jeszcze pobawic i ciagne za sutki... No i w dzien ciagle lubi tak co 2 godz podjesc... Tez jestem ciekawa ile by mi sie sciagnelo, bo mam wrazenie ze tam nic nie ma
Ewa, ale Wam fajnie na takich mini wakacjachPewnie troche Cie rodzice odciaza, bo na pewno chca sie nacieszyc wnusia
Dobra, zmykam, bo ostatnio chadzam spac mega pozno i zaczynam miec z oczami problemy.. Milej niedzieli kobietki!!!!
sukienka ma rozmiar 80, a my nosimu 68Witam sie i ja porannie dzisiaj na szczesie pospalismy do 8:-)
Ati ja tez jestem jedynaczka i tez chciałabym rodzenstwo dla Szymkowskiego ale nie wiadomo jak to sie w zyciu ulozy. Na razie ro pracy miec nie bede i za specjalnie szukac nie bd dopiero od lipca jak małz bedzie miał wakacje bo nie ma kto z dzidzią siedziec...
kasiadz nie za mała ta sukienka?? Tak to sliczna. MOja chrzesnica byla chrzszczona w sztucznej sukience i nie była z tego faktu w kosciele zadowolona;/ Ja musze pomyslec powoli o jakims garniturku dla małego. A my tez robimy chrzciny w restauracji, po promocji 70 dyszek za 3 dania, przystawki, sałatki, wedlinki, pierdołki.
O kurde wy tu juz o karach mowicie o matko... mam nadzieje ze nie bede musiala stosowac tego typu rzeczy bo sie do nich kompletnie nie nadaje;/
Mam pytanko odnosnie rozszerzania diety. Czy w ciagu dnia daje sie pol sloiczka deserku/zupki czy cały??? Bo moj ssak to by pewnie cały zjadł... i za pol godziny cyca by wołał....
wszystkie pierwsze foteliki są do 9-max13kg. Ja ten następny mam od siostry (nie pamiętam firmy) a ona kupuje na allegro, bo za cena nowego kiepskiego można kupić super wypasiony używanyDzięki Miłka za podpowiedz w takim razie zaczne ma dawac cały sloiczke a od jutra juz gluten :-)
Kobiety mam pytanie ( jak zwykle hehe) Jakie macie foteliki samochodowe? Jakiej marki polecacie? I jaki przedział wagowy ( ten co mamy okazało sie ze jest do 10 kg a ze Szymek jest wielolud to glowa mu juz wystaje i trzeba koniecznie nowy kupic:/)
Czy warto kupowac uzywane takie rzeczy? Dodam, ze my duzo z niego nie bedziemy korzystac, mieszkamy w małym miescie i raczej tylko bedzie w nim jechal od punktu A do B przez gora 10 minut![]()
?? Tak to sliczna. MOja chrzesnica byla chrzszczona w sztucznej sukience i nie była z tego faktu w kosciele zadowolona;/ Ja musze pomyslec powoli o jakims garniturku dla małego. A my tez robimy chrzciny w restauracji, po promocji 70 dyszek za 3 dania, przystawki, sałatki, wedlinki, pierdołki.
Myślę, że w ten ostatni fotelik - w którym dziecko będzie jeździć najdłużej - warto zainwestować żeby był już wyższej klasy 

Jak byliśmy młodsi to się praliśmy