reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Dwa dni temu chyba pisałam, ze coraz wiecej żrę:-D
i coraz wiecej słodkiego mi potrzeba:szok: normalnie na słodkie patrzec nie mogłam, a teraz cały czas cos - a to pączek, wafelek, cukierek, mentosik :baffled: jak nie ja:dry:
Jezeli mowa o jedzeniu to jem coraz wiecej, co wyraznie widac juz na wadze:baffled: 7/8kg na plusie:zawstydzona/y:

Padam, czesc dziewczynki!!!
U mnie podobnie :sorry2: Coraz częscij sięgam po słodkie... Dziś np na raz zjadłam ponad pół czekolady, a u mnie to nie jest norma...
I też waga coraz więcej pokazuje...:-(

reklama
a mnie się chce słodkiego od początku ciąży:-( nie kupuję słodyczy do domu, ale ciągle jem kanapki z nutellą albo miodem, albo podjadam Kangusa bez mleka... czasami kupię pączusia
ostatnio zjadłam pół słoika nutelli łyżeczką :baffled: i kolejny kg na plusie:-(

Jednak skusiłam się.... mam przed sobą bułkę posmarowaną masełkiem, słoik miodu gryczanego i duużą szklankę ciepłego mleczka... Naoliwkowałam się po kąpieli i będę się pożywiać, w sumie miód to na zdrowie...:sorry2:
Dobranoc

Byłam z bandą znajomych w knajpie i cała smierdzę fajkami. Obok była częśc dla palacych i wszystko na mnie leciało. Dopiero po wyjściu to poczułam. Przed ciążą tez podpalałam, ale po kilku miesiącach przerwy, dochodzi do mnie jaki to obleśny zapach.

A co do wzrostu apetytu, to nie zanotowałam jakis zmian. Wydaje mi się, że taki sam miałam przed ciążą. Jedynie zamienialm rzeczy ostre na słodkie. A te kilka kg co mi przybyło podobno mnie.....odmłodziło :) Dzis znajomi mówili, że buzi mi się trochę zaokragliła, przez co złagodniały rysy. Tak patrzę do lustra i racja. Trochę baby face.

Ostatnia edycja:
Witam jeszcze raz;-)
Lepiej pozno niz wcale :-D

Miski
gratulacje:tak:

mamina super,ze wszystko w porządku z Mała:tak:

Sunshine ja ogladam kazdy odcinek:tak:
przeciez tez nas to czeka wkrotce;-)
Juz raz to przezylam, wczesniej przed pierwszym porodem tez ogladalam, wtedy wiecej sie balam:zawstydzona/y: a teraz juz spoko bo na 90 % Bede miala cc:tak:

esperanza mnie smrod fajek tez denerwuje:tak:
nawet jak palilam a wrocilam od kogos u kogo palilo sie w domu to wszystko od razu do prania a wlosy do mycia

Nawet nie wiedzialam, ze dzisiaj dzien Pizzy a jadlam ją:-D
jakos mnie ochota rano naszla i mąż przywiozl jak wracal z pracy:tak:

buziak jak Kuba byl malutki tez mu obcinalam metki:tak:
glownie body, pajace, i kaftaniki bo bluzeczki co mial na wierzch to odpusczałam:tak: ale czasami takie sa te metki duze, ze szkoda gadać.

alijenka mi z Twoich typow najbardziej podoba się Natasza:tak:

Co do imion to zawsze wlasnie bedą sie kojarzyly z jakąs osobą:tak:
Ale jak by sie na to patrzylo to chyba zadnego imienia by sie nie wybralo dla swojego dziecka:no: kazdemu jakies sie nie spodoba, taka prawda.
moja kolezanka dala na imię corce Jessica i babcia dziecka przezywala strasznie, wrecz sie na corkę obraziła:szok: a teraz uwaza, ze to najpiekniejsze imię:-D bo tak ma na imię jej wnusia a Ona taka kochana:-)

Powiedzielismy dzisiaj kilku osobom, ze bedzie chlopak to niektorzy stwierdzili, ze szkoda. Wkurzylam sie, bo ja sie strasznie ciesze, ze bede miala dwoch synkow a inni, ze lepiej jakby byla dziewczynka bo bylaby parka:wściekła/y:
No moze i lepiej ale mi dwoch chlopakow tez odpowiada.
i maz też zadowolony wiec inni niech lepiej nie komentua, oczywiscie sa osoby, ktore gratulowaly i mowily, ze najwazniejsze zeby byl zdrowy:tak: i ze beda razem sie bawic itp. ale inne "dowalily"

Ostatnia edycja:
dzień doberek:)ja też nie mogę spać...w sumie ja bym mogła ale młody już wyspany i pełen energii obudził mnie kopem ok.4.a teraz myślę,coby tu na śniadanko-już wiem jajeczbiczka z pomidorkirm i serkiem mniammm

Witamy się z samego rana :) W humorze bardzo dobrym - oby nikt go nie zepsuł :tak: ;-)
Życzę Wszystkim miłego dnia :-p

Dziś piątek - a ja wstałam przekonana, że sobota :zawstydzona/y:

( no to posiedziane przed kompem - syn wzywa - lece )

reklama
mnie tez to dopadło, ale dopiero o 6:shocked2:

buziak jak Kuba byl malutki tez mu obcinalam metki:tak:
glownie body, pajace, i kaftaniki bo bluzeczki co mial na wierzch to odpusczałam:tak: ale czasami takie sa te metki duze, ze szkoda gadać.

Ja dalej wycinam z rzeczy, ktore maja bezposredni kontakt ze skórą, z bluz czy spodni to nieee;-)
A co do gadania ludzi to sie nie przejmuj!!! Mi na blizniaki cały czas tak gadali - oj szkoda, ze nie parka!!! A ja własnie sie cieszyłam, dla chłopcow super ze sa jednej płci no i dzieki temu mam identyczne blizniaki //jakos od poczatku ciazy nie brałam innej ewentualnosci pod uwage hehe Teraz tez gadaja i beda gadac ale najwazniejsze to wiesz dystans do pewnych spraw i laseczka!!!!! :tak:;-)

Super, ze juz wstałam, bede zasypiac na stojaco:baffled:

Do góry