reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dziękuję zuzanko, już lepiej. Staram się nie przejmować tym wszystkim choć jest trudno. Nic nie poradzę, jak się coś wali to zawsze wszystko na raz. W tym wszystkim to najważniejsze jest mieć kochaną osobę przy sobie - wtedy wszystko nie jest takie czarne.

Dziękuję zuzanko, już lepiej. Staram się nie przejmować tym wszystkim choć jest trudno. Nic nie poradzę, jak się coś wali to zawsze wszystko na raz. W tym wszystkim to najważniejsze jest mieć kochaną osobę przy sobie - wtedy wszystko nie jest takie czarne.

dobrze powiedziane :tak:najważniejsze ,że jest M on zawsze pomaga i mnie wspiera ,a z tym waleniem na głowę to fakt zawsze tak jest jak nie jedno to drugie się wali....ale dasz radę bliźniaki są twarde:-)

reklama
Cieszę się, że przy tym wszystkim co się u nas dzieje i przy tych naszych starankach wszystkie mamy fajnych i kochanych facetów :-). Ja bym mojego nie oddała i nie zamieniła za żadne skarby świata.

Do góry