reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2012

reklama
Olga, rozmarzyłam się :) Jak ona grzecznie siedzi :) I jak czysto je! Franek już po 5 sekundach stałby na siedzeniu tyłem i walił rękami w ścianę ;) U nas pasy to podstawa :)

zobaczcie jak moje dziecko je kaszkę przy akompaniamencie Godsmack... dźwięk wyszedł kiepsko ale jest obowiązkowy ;)
Jak Natalia je kaszkę - YouTube

tylko trzeba dać głośno to wtedy słychać jak warczy przy jedzeniu

Ja pierdziu,niesamowite....:-D Olga Tobie pączki niepotrzebne jak masz takiego słodziaka...Super...

Witam się tłustoczwartkowo :-) Ile pączków już zjadłyście?

ja jeszcze żadnego, ale to dlatego, że nie chce mi się z domu ruszyć. Niedługo jadę do lekarza i potem na ploty z koleżanką to na pewno wstapię do jakiejś cukierni :-) Straszliwą mam ochotę na pysznego pączka :-)

papa, miłego dnia :-)

Ja wciagnelam juz 1 paczusia a po pracy ze 2 z malzem przy kawce pewnie.Na obiad pizza bo nie mialam czasu juz tego robic,wiec super zdrowo dzis. Ale nie przejmuje sie bo u mnie to rzadko tak bywa.
Olga ciekawa jestem tego filmiku ale w pracy jestem i na tel mi nie odtworzy. Mala pewnie przeslodka i warczy???:confused:

Dziewczyny, nie róbcie faworków na oleju - są niedobre. Najlepsze są na tłustym i niezdrowym smalcu ;) Poza tym to w moich rodzinnych stronach zawsze mówiło się chrust, a nie faworki :D
a moja cora jak byla mniejsza to mowila chlusty :D

Mam do was pytanko , czy to normalne jest ze mam obfite uplawy w ciazy? slyszalam ze powinien sie juz dawno utworzyc ten czop sluzowy i wtedy przestaje leciec ale moze jestem w bledzie?
ja mam duze uplawy, czasem az patrze co to tak mi mokro nagle

zobaczcie jak moje dziecko je kaszkę przy akompaniamencie Godsmack... dźwięk wyszedł kiepsko ale jest obowiązkowy ;)
Jak Natalia je kaszkę - YouTube

tylko trzeba dać głośno to wtedy słychać jak warczy przy jedzeniu
kolezanka1983 byla i sie usmiala :D

Ja wciągnęłam już 2, jeszcze mam 2 w zapasie :p dzisiaj pączki zamiast obiadu :)
a moja corka poszla po cukier i make, kolezanka zakupi mi drozdze w polskim sklepie i zabiore sie do roboty jak juz mi wszystko dostarcza :) :) :)
ktora wpada?? tak za 4godzinki bo jeszcze musze odkurzyc :)

a dziewczyny ktore dostaja dzisiaj zwrot mezow po delegacjach i wyjazdach uszykowaly sie juz na przywitanie ?? :)

Olga ale slodka jest Natalia, jestem pelna podziwu ze tak ladnie zjadla:tak: i tak szybko:szok::tak:
My dzis barszczyk z uszkani , a na drugie rolada ziemniaki i moze szpinak:happy:

reklama
Hej dziewczyny :-)
Marcia mój mąż też dzisiaj wraca z delegacji. :-) Już nie mogę się doczekać bo mi samej trochę smutno. A on pewnie przyjedzie i padnie spać,jutro do pracy pójdzie,wróci,zje,położymy sie na kanapie wieczorem,minie 30 minut i będzie mi chrapał nad głową:-D tyle się nim nacieszę. Dopiero w weekend wróci do żywych.

No ja niestety obstawiam że u mnie będzie podobnie. Szczególnie, że wczoraj jak z nim rozmawiałam to mówił że nie może się tam wyspać, bo jest z tata w delegacji i noclegi mają w hotelach ale w jednym pokoju śpią. A teściu niemiłosiernie chrapie!!! A dzisiaj czeka ich też długa droga bo jadą z pomorza do łodzi. Więc na pewno szybko padnie. Szczególnie że jutro jadą do Częstochowy z samego rana. Mam nadzieję że w weekend sobie odrobimy :-)

Sopelek, ja też mam nadal dużo wydzieliny. Szczególnie odczuwalne jak dużo chodzę, stoję albo się ruszam. To wtedy jakoś więcej ze mnie leci.

Olga Twoja córcia jest naprawdę słodka :-) jesteś szczęściarą :-)

Ja na razie nasmażyłam naleśników a zaraz idę robić farsz szpinakowy no i będę robić te krokiety. Zrobiłam też jedno pranie a teraz drugie siedzi w pralce. A za siebie wezmę się po wszystkim :-) chociaż zmęczony mąż i tak pewnie nie zauważy :hmm:

Do góry