renatkanuta
Fanka BB :)
Justa, my sie nie znamy - ale nic straconego
) Renata jestem 
Beata - witaj!
Beata - witaj!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tez by sie przydała jakas dieta, i to bardzo...Odkąd zaszłam w ciąże to zrobilam sie gruba i tak mi do tej pory zostało ,wstyd sie przyznac , ale nie robiłam nawet z tym nic specjalnegoO basenie dla maluszków słyszałam , ze jest taki w Galerii Słonecznej, ale my tam osobiscie jeszcze nie bylismy
![]()
Pochwalę się wam dziewczynki, że wreszcie zapisałam się na kurs prawa jazdy! zbierałam się chyba ze trzy lata, aż wreszcie się zmobilizowałam, tak więc uważajcie na drogach, bo za tydzień mam już jazdy
Justa a gdzie chodzisz z maluchem tzn do jakiego klubu? Ja bylam z koleżankami i dzieciakami w krainie marzeń i w tym hula parku...takie coś miałaś na myśli??? jest w radomiu cos jeszcze? osobiście wole hula park bo w tej krainie marzeń moja Paulinka boi się chodzić w tych " tunelach" ale tez się tam coś pobawiła - tzn jak ja właziłam tam razem z nią i synkiem koleżankipo 20 minutach myślałam że ducha wyzionę
![]()
u mnie po osiedlu jezdzą miliony "L" może i Ty Gonia będziesz tu jeździć po południu I .