reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Lumina jeszcze do Ciebie chcę coś powiedzieć...masz problem z teściową i innymi członkami rodziny...rozumiem jak może boleć coś co babsztyl (lub jakiś dziad) powiedział i trafiło to własnie w "ten czuły punkt"...wiem że rok 2011 przeznaczyłaś na straty...nie udało się to co mialo się udać...wiem też że słowa pocieszenia, takie jak "przecież ten nowy rok przyniesie wszystko co dobre" są do tego aby je o kant du**py rzucić!!!! Dól za dołem...dól za dołem...no boli jak cholera!!! :zawstydzona/y:Też coś takiego czułam...ale z drugiej strony - przecież nawet w (przepraszam za sformułowanie) ciemnej doopie jest jakieś światełko!!!!
JEŻELI NAS PODCZYTUJESZ A MAM NADZIEJĘ ŻE TAK NIE DAJ SIĘ "ZŁEMU NASTROJOWI" I "DOŁOWI"
Już kiedyś Ci napisałam, że trzymam za Ciebie kciuki!!! Ja nie zapomniałam trzymać...
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
cześć dziewczynki :-D

hehe Muma no ja już wstawiłam obiadek (flaki ) no i podczytałam Was...:-)bo naklikałyście z rana ...dzisiaj tylko poodkurzać mam no i troszku prasowania z wczorajszego prania mi zostało :confused2:a tak to do bzzz się będę szykować ,hihihi
Ani@k kochana na wątku o straconej ciąży Cię znalazłam bo podczytywałam trochę ,jak sobie dziewczyny radzą...i czy szybko zachodzą ponownie??

a z Luminą to kiepsko wyszło ?co?

Hej Zuzka :happy:
Są dziewczyny które zaszły, jedna "na dniach" bedzie rodzić..cały czas coś sie dzieje...jestem tam bo czuję z nimi więź..tego nie da się opisać...tak jak się nie da opisać bycia na tym wątku :sorry:
Mi osobiście wydaje się ze Lumina potrzebuje troszkę czasu...przecież cały czas coś było u niej na rzeczy...a z kolei jak ktoś cały czas "zatruwa zycie" to się odechciewa wszystkiego...pewnie trochę za dużo guziczków nawciskała...i teraz nas podczytuje i tęskni...mam nadzieje :happy:

Doszłam do wniosku...(bo czasami tak mam ;-) )...że nasz szanowny PAN ORGANIZM płata nam figle...:tak: po prostu bawi się z nami!
Miałam zacząć staranka w marcu...ale póki p. Organizm będzie chodził dumny - nie poradzę sobie z nim własnymi rękoma!!! Albo załatwię go mucosolvanem albo wiesiołkiem!!!

witajcie nocne gaduły ;-)
gina mam dziś o 15:30 ale potem muszę jeszcze podrzucić L4 do pracy a na 13:00 jeszcze do endokrynologa jadę więc pojawię się pewnie dopiero wieczorkiem więc nie rozpiszcie się za bardzo żebym dała radę doczytać :-p
za wszystkie buziaki brzuszkowe dziękujemy obie z Misią :*
co do luminy to chyba jakiś większy kryzys bo miałam ją w przyjaciółkach ale chyba i stamtąd się wypisała :-( sprawdźcie u siebie
lumina jak tu zajrzysz to pamiętaj że zawsze możesz wrócić bez względu na to czy humor ci się poprawi czy nie, my tu będziemy czekały
Muma a kwas foliowy masz?

Muma a kwas foliowy masz?
Hihi, ja kwas wsuwam od decyzji o dzidziolu czyli prawie rok :-):tak: Jestem już nieźle zakwaszona :-D Dzięki za pamięć.

Ani@k - ale co z tym p. Organizmem ?? Że nie współpracuje ?? Weź mu najpierw powiedz delikatnie, może przejdź koło apteki pokaż mu tylko a jak nie to faktycznie trzeba ostrzej podziałać.
A Mucosolvan bardzo smaczny jest :-)
zuzanka - fajnie masz z tym wypadem do bzzz :-) A do mnie kiedy wpadniesz ?? Już niedługo będę siedzieć w domku na wsi, jakbyś która miała ochotę na fluidkową wizytę (zanim pokój gościnny nie zmieni się w dziecinny) to ZAPRASZAM :tak:

Ostatnia edycja:
A Luminę mi z przyjaciół też wcięło...:szok:
Muma dziś jak wyjdę z pracy po drodze mam kilka aptek ;-)
Kasia.natka bedę stała na czatach :tak:

A ogólnie to u mnie wszystko się normuje...cokolwiek to oznacza...
Maupo (@) następna bądź normalna!!! :eek:

no Muma też się cieszę ,że się zaprzyjaźniłam z bzzz ale nie przejmuj się i Ciebie odwiedzę bo mam coś kole 15o km do Łodzi :tak:
a z Wami dziewczynki żeby nie było również ,ale jakoś tak daleko mieszkacie :-(musimy znaleźć środek żebyśmy mogły się wszystkie spotkać :-D:tak::-)co Wy na to????

Ani@k ja myślę ,że u Luminy to tak jak piszesz trochę jej się nazbierało i po prostu dała sobie na luz:-:)eek:
kasia.natka to dzisiaj cały dzień poza domem ,tylko ubierz się ciepło bo u nas jakoś tak troszku wieje :-)

a ja już się prawie ogarnęłam ,jeszcze tylko muszę do sklepu wyskoczyć po włoszczyznę i pieczywo.....

Zuzanka przypomnij Bzzzz aby mi adres na pryw. przysłała (abym mogla jej wysłać nagrodę za 1 miejsce) :tak:

reklama
Cześć Laski :-)!
No po nocnej zmianie ciężko było wstać kochane. Jeszcze w łóżku więło mnie na opowiadanie Y o Was i uśmiałam się do łez. Y mnie pytał jak się nazywacie i ja mu...katiuszka, lumina, muma, aniok itd... a on na mnie patrzy i mówi... przecież ci mówiłem że wy macie dziwne imiona w Polsce :-D. Ale jak mu powiedziałam, że jedna się nazywa bzzzz to powiedział, że ma nadzieje, że naszego dziecka nie nazwę na cześć koleżanki.
No i powiedział, że mam sprawdzać czy glut jest od pralki do umywalki, bo jak Mumie się udało to trzeba brać przykład.
Kochany ten mój Y.

KAŻDY MA SWOJE MAKI to powiedzenie mojej znajomej po tym jak jej opowiadałam o moim przypadku....
Kiedyś z moją mamą byłam w księgarni kupić kalendarz. Pani mi pokazała jeden ze słonecznikami a ja jej na to Boże jakie piękne MAKI :-D:-D:-D:-D:-D.

Do góry