reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

bionda - hahahaha :-D:-D Się tez prawie popłakałam:-D ALe to moje imię Muma to takie trochę włoskie , co nie ?
Faktycznie bzzzz to już przegięcie :-D:-D A MAKI - nie dziwne, że mi się komórki zagrzały od myślenia :-p:-D

reklama
Bionda no to się musiał Y nadziwić jakie to w Polsce panny maja imiona :-D:-D:-D z drugiej strony jak mojemu M. mówię o Mumie, Biondzie, Luminie...też na mnie dziwnie patrzy:-)
Zuzanka nagroda jest iście związana ze stanem w jakim się Bzzzz i Muma znajdują. Chcesz znać szczegóły - wskakuj na trzecią pozycję &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A moja prababcia zawsze mówiła: taaa dostaniesz nagrodę - chyba kijem w brodę !! :-D:-D:-D Trochę się boję..:rofl2::szok::-D

Ani@k- kochanie przecież ja żartuję :tak: W nagrodę specjalnie dla CIebie :
~~~ chłopczykowy, dziewczynkowy i trzeci sobie wybierz w końcu się zdecyduj !!! :-D

A dla reszty Pań świeże dzisiejsze :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

oj Ani@k chyba ja to ostatnie miejsce bo przede mną bionda testuje :-Dnie wspomnę ,że kok.o jeszcze @ nie dostała więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Muma chapię fluidki :-):rofl2: a ja chyba zrobię szarlotkę ,jeszcze przed tymi postanowieniami postnymi ....no i bzzzz obiecałam,że przywiozę kawałek :-)a ciężaranym się nie odmawia bo myszy do domu napędzą ;-):-D:szok:

a i wrzucam przepis na zupę gulaszową ........

A ja się łapię trzech tylko moich fluidków...ale jakie one są piekne!!!! Muma dziekuję :* (wiem że żartujesz :tak:)
Zuzanka ojtam ojtam!!! I nie mów hop!!! Oczywiście każdej życzę III tfu II kresek;-)
Idę po przepis...i trochę musze chyba popracowac...:-(

reklama
Do góry