reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

iwasku widze ze tez oczekujesz jak wszyscy ;-)
ale ten twoj igorek sliczny ;-) a jaka minke zrobil na tym 3 zdjeciu ;-) no iwasku u mnie jak sie nie rozkreci nic samo to w poniedzialek ginek kazal przyjsc po skierowanie ;-)

reklama
Dziękuję fasolko:) Powiem CI że gapię się na niego jak głupia:) To jest synus mamuni.

Polecam Każdej kupienie huśtawki ,ja mam fischer price. Gdyby nie to to cięzko by mi było zrobić coś w domu. Mały zasypia podczas bujania z melodyjką i tak śpi ze 3 godziny. Jak płacze wystarczy ze chwilę poleży i się uspokaja. Naprawdę polecam

Atanku widać Amelce za dobrze u mamusi:) Mój synek też się nie spieszył:)

Ja też nie miałam. Widac ten typ tak ma. Jesli chodzisz na KTG to spokojnie,jeżeli nic się nie dzieje NIE MASZ SIĘ CO MARTWIĆ

to dobrze no na ktg ide jutro i w poniedzialek i pan doktor powiedzial ze w poniedzialek da mi skierowanie do szpitala wiec juz duzo do poniedzialku nie zostalo ;-) jutro bedzie relaksik bo maz ma 2 dni wolne ;-)

to dobrze no na ktg ide jutro i w poniedzialek i pan doktor powiedzial ze w poniedzialek da mi skierowanie do szpitala wiec juz duzo do poniedzialku nie zostalo ;-) jutro bedzie relaksik bo maz ma 2 dni wolne ;-)
O to swietnie.nacieszcie sie sobą.Bo jak bedziesz rodzic to 2 dni bez domciu...i tylko 2 dni jezeli dobrze pojdzie.Mnie 3dni nie było bo mała miała wysoki wskaznik żółtaczki :(

a co tu taka cisza ?? ;-)
dobranoc bo widze ze spia...

Ostatnia edycja:
witam się już jako mężatka :)
miałam wejść wczoraj ale padłam na twarz po pracy :)
Zacznę od tego że ślub i wesele to było coś czego życzę każdej kobiecie!! TO BYŁ NAJWSPANIALSZY DZIEŃ W MOIM ŻYCIU :) Do kościoła przyszło dużo dużo osób, z gości weselnych nie odliczyła się jedna osoba także byliśmy pozytywnie zaskoczeni. Pomimo kilku wpadek np. godzinnego opóźnienia przez moich teściów bo zgubili się z kościoła na sale :D haha , nic ani nikt nie wyprowadził mnie z równowagi. Sale wybraliśmy mega zajebistą - już teraz wiemy ze na chrzciny wybierzemy tą samą. obsługa dbała o każdy szczegół , wszyscy goście czuli się jakby byli "jedynymi" gośćmi.manager był przez całą imprezę i wszystko kontrolował. Orkiestra no cóż jedyne czego mogę im życzyć to więcej niż stu lat żeby mogli zagrać na milionach wesel :)
Dołączam kilka fotek robionych przez rodzinę, od fotografa będziemy mieli za miesiąc a nie chce Was tyle trzymać !:p DSC_9912.jpgDSC_9926.jpgDSC_9945.jpgDSC_9980.jpgIMG_9346.jpgDSC_0185.jpgSDC13546.jpgIMG_9385.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry