witam się już jako mężatka
miałam wejść wczoraj ale padłam na twarz po pracy

Zacznę od tego że ślub i wesele to było coś czego życzę każdej kobiecie!! TO BYŁ NAJWSPANIALSZY DZIEŃ W MOIM ŻYCIU

Do kościoła przyszło dużo dużo osób, z gości weselnych nie odliczyła się jedna osoba także byliśmy pozytywnie zaskoczeni. Pomimo kilku wpadek np. godzinnego opóźnienia przez moich teściów bo zgubili się z kościoła na sale

haha , nic ani nikt nie wyprowadził mnie z równowagi. Sale wybraliśmy mega zajebistą - już teraz wiemy ze na chrzciny wybierzemy tą samą. obsługa dbała o każdy szczegół , wszyscy goście czuli się jakby byli "jedynymi" gośćmi.manager był przez całą imprezę i wszystko kontrolował. Orkiestra no cóż jedyne czego mogę im życzyć to więcej niż stu lat żeby mogli zagrać na milionach wesel
Dołączam kilka fotek robionych przez rodzinę, od fotografa będziemy mieli za miesiąc a nie chce Was tyle trzymać !
Zobacz załącznik 440135Zobacz załącznik 440136Zobacz załącznik 440137Zobacz załącznik 440138Zobacz załącznik 440139Zobacz załącznik 440140Zobacz załącznik 440141Zobacz załącznik 440142