Pyscek
:)
i jak Atanek pojechała już ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha ale to zabrzmiałoŻaba się myje :-)

hahaha oj się nie czepiam, dziś muszę męża zbałamucić bo mam kosmate myślihahaha
smacznego :*
melduje ze czysta i wychodze do szpitala ;-) buziaki ;* moja ordynator noworodkowego ma dzis zmiane wiec sie spotkamy ;-)papa ;*
padłam jak mucha, wzięłam panadol podczas karmienia, (wtedy nie zdążył dojść jeszcze do mleka) a było to o 23.30 a młody na moje szczęście do następnego karmienia obudził się dopiero o 4 rano. Czułam się trochę lepiej rano a teraz jest to samo. Co do temp to pożyczyliśmy termometr od kuzyna taki bezdotykowy i jednak młody miał stan podgorączkowy. Dałam mu czopek i dosłownie za 10 min zasnął i spał tak jak pisałam wyżej. Dzisiaj rano znów mierzyłam mu temp i na czole termometr pokazywał 37,5 a w uchu 36,6
więc zadzwoniliśmy do przychodni i kazała przyjechać sprawdzić, pojechaliśmy i na szczęście gorączki nie ma i zdrowy jak ryba więc wczorajsza gorączka to reakcja na szczepienie tylko mam na niego nie chuchać i nie całować go. Mąż zresztą też bo tak samo chory
a jeszcze pani doktor nam powiedziała, że jak na tą płatną szczepionkę zareagował takim stanem podgorączkowym więc z tą refundowaną mogłoby być gorzej