reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutówki na zakupach

macie elektroniczną nianię? Jak korzystacie to jakie polecacie?
Postanowiliśmy kupić bo jednak przy Nadii było ciszej w domu a teraz to jak Lena śpi na górze a na dole Nadia szaleje a my z nią to nie zawsze usłyszę płacz, nie wspomnę o pobycie w ogrodzie to już w ogóle.

reklama
macie elektroniczną nianię? Jak korzystacie to jakie polecacie?
Postanowiliśmy kupić bo jednak przy Nadii było ciszej w domu a teraz to jak Lena śpi na górze a na dole Nadia szaleje a my z nią to nie zawsze usłyszę płacz, nie wspomnę o pobycie w ogrodzie to już w ogóle.

Ja mam niestety dośc stara i tyle co mogę powiedzieć ,ze jeśli mieszkasz na osiedlu to patrz zeby miała więcej kanałów niz dwa, bo ja na obu swoich mam cudze dzieci , no i nie korzystam bo to bez sensu podsłuchiwać co się u innych dzieje. Myślę ze w nowych powinno być więcej częstotliwości niz A i B, ale warto sprawdzić .

ja w zeszłym tygodniu kupiłam karuzelę Tiny Love klasyczną i robi furorę po karmieniu :) córcia cały czas się śmieje do niej :D

za to nie jestem zadowolona z połspiochów... kupiłam kilka sztuk i chyba nigdy ich nie założymy, bo dziecko mi rośnie na długość a brzuszek ma szczupły na tyle że jej się one nie trzymają, choć na długość są ok

Munie - ja mam dokładnie ten sam problem z półśpiochami.W pasie za szerokie i się zsuwają a mamy chyba z 5-6szt.Ale właśnie pomyślałam że można by jakąś taką szerszą gumeczkę wciągnąć w pasek i chyba było by oki jak myślisz??? szkoda by było ich nie wykorzystać.Ja chyba tak spróbuje.

mi doszedł leżaczek. Położyłam małą, włączyłam wibracje a ta zasnęła:szok: byłam w szoku:-D dobry zakup

Ja za to lubię półśpiochy. Mam kilka par i nawet ubieramy. Najlepiej lubię pajace.
Kompletna porażka to kaftaniki!! tylko raz ubrałam i nigdy więcej

reklama
Fajne te wasze karuzelki, no i Ani supe ze sciaga sie zabawki, chocby do prania sie przyda.My tez jednak karuzelke musimy kupic, po siostrze mielismy naprawde fajna ale zepsul sie mechanizm, sprezyna poszla:-(
Ale to juz Babcia sie zaoferowala.
Wlasnie zamowilam lozeczko dla Tynki ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC od KIDSPLAY (2124248727) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bardzo chcialam zeby mialo daszek chroniacy przed sloneczkiem choc troszke.
Narazie z pieniazkow z PZU,ale to bedzie dziadka prezencik dla malej :-)
Echh dzieki bogu za moich rodzicow dzieki ktorym mam osczednosci na maksa:-D

Do góry