reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

mam prawie 32, syn prawie 2. pracuję właściwie na dwóch etatach i nie ukrywam, że jak uda nam się już zajść - uciekam na L4. ciągle brakuje mi czasu dla młodego, ale, że plany przeprowadzkowe ruszyły pełną parą- nie mogę zrezygnować narazie z żadnego etatu.

poczytałam trochę wstecz - fajnie tu u Was dziewczyny. a że doły dopadają czasem - wiem po sobie, niby to takie proste zajść w ciążę, a jednak...
najbardziej podoba mi się hasło - do okresu jestem w ciąży, zgarniam dla siebie, czyli jestem w ciąży, przynajmniej przez najbliższe 2 tygodnie

miłej niedzieli

reklama
ale tu dzisiaj cicho .... pewno się zajmują małżami ...:-)
ja się wyspałam po południu, teraz trochę się pouczę i lulu... a wy pewno jutro będziecie stukały, jak ja będę w pracy. No nic-dzisiaj miłego wieczoru życzę, a jutro miłego dnia

Heloł, heloł Ninje! Dziś wszystkie pochowane :szok:? Ja lecę z nóg, co chwilę muszę się gdzieś położyć bo oczy mi się zamykają bez pytania. Gdyby nie pogoda i to że zmora była to bym śmiała pomyśleć, że mam lokatora :tak:. U nas 15 stopni na plusie, trochę dziwne po tych sniegach.
lumina, ja mam tą przypadłość od paru lat, ale widzę, że staranka mi lepiej robią niż rehabilitacja :-). Może też się pogimnastykuj troszkę.
bzzz, nic się nie martw tylko relaksuj kochana. Czas do wizyty szybko minie i będzie wszystko dobrze. A jak się sprawa z tą Betą rozwiązała, bo chyba przegapiłam?
katiuszka, no kochana... dowaliłaś z tym przepisem na brzoskwinki z mascarpone:-D. Ślinka mi pciekła, ale wczoraj upiekłam szarlotkę i pewnie cały tydzień ją będę jeść. Y z tych nieciastowych jest, ogólnie tylko kluchy mogą istnieć. Ja jestem nocny marek, nam ogólnie staranka lepiej w dzień podchodzą :-). Przerzuć się na gin z tonikiem albo mojito :-p. Zastanawiam się jak bez tego latem wytrzymam gdyby się fasol trafił.
alex___, chyba przegapiłaś gluta od pralki do umywalki :-D:-D:-D, to jak do tej pory najlepsze było. Wszystkie teraz o takiego walczymy, bo nasza p. doktor Muma najpierw takiego hodowała a teraz jest naszą najnowszą Mamuśką :-). Ja się staram od kwietnia 2011 z przerwami. Też mam doły i góry i ciągle nadzieję, że obędzie się bez pomocy lekarzy.
Muma, zabalowałaś chyba wczoraj? Wzięłam przykład z Ciebie i dziś była wizualizacja jak to chłopaki się prześcigają w biegu do celu. Y miał ubaw bo wizualizacja była razem z komentarzem komentatora sportowego :-D.

alo moje drogie kochane .....jak miło ,że się stęskniłyście za mną :-)

przytulanka były ale jakie.....:-)muszę dać chłopakom czas do jutra się zregenerować :tak:

bzzz no pewnie ,że myślę tak samo zapomniałaś dodać,że jeszcze byśmy się turlały i obijały o futryny przy takim jedzeniu jak było :-):rofl2:hehe od jutra dieta mż............
bionda no widzę,że i u Ciebie libido na 200% :-D:cool:ja to mam taką chcicę na mojego M ,że nie miał od wczoraj chwili wytchnienia ...hehehe, chyba wiosna idzie:-D
katiuszka impreza udana to dobrze ,a co do coli to ja też tak mam dlatego piję dużo wody w między czasie (nie mam kaca na drugi dzień) albo tak jak bionda pisze zmień drinki,mojito na lato jest super ale jak za dużo pije to mnie później mdli ale to od mięty chyba :-D:tak:?

a Muma imprezkę miała chyba też udaną teraz po soczku pewnie kaca leczy ;-)

alex_ WITAJ w gronie Naszego kółka schizółka:-D:szok: dobrze ,że pod czytałaś Nas troszkę to przynajmniej wiesz w jakie towarzystwo wchodzisz hihi.....same wariatki :cool::rofl2::happy:

i do środy mam urlop ,ale mi dobrze ....miłego wieczoru kochane

Hej Dziewczynki,

Ja właściwie cały czas śpię :-) Troszkę jem , ale coś średnio mam apetyt (choć nie jest mi niedobrze).
Wczoraj na imprezce udało mi się zakamuflować, bo połowa tamtej rodzinki bardzo religijna, a że Wielki Post to nikt nie dociekał kto pije , kto nie , tylko teściowa trochę ale powiedziałam, że się odchudzam a poza tym Post, co nie ?;-)
bzzz - nie jesteś sama ze schizą.. Mnie boli cały czas brzuch troszkę jak na @ i się boję, że za długo już .. (.)(.) też bolą mnie mniej, właściwie tylko rano.
Jutro idę prywatnie na usg - muszę po prostu choć wiem, że pewnie nie będzie jeszcze serduszka. Chociaż się dowiem , że na pewno w macicy mieszka, mam nadzieję. We wtorek mam gina i uciekam na zwolnienie. Także jeszcze dwa dni ziewania w pracy przede mną:-p
alex -witaj :-) jesteś rozumiem pozytywnie nastawiona do tematu ?:-) się wyluzuj i pozwól sobie na pełne objawy teraz, nigdy nie wiesz kiedy zostaną na dłużej :tak:

bionda , zuzanka -Cieszę się, że wam wzrosły chęci i że ładnie pracujecie. Mam nadzieję, że za 2 tygodnie będziemy się tu cieszyć z II :-)
Oj ja już chyba muszę pospać...
Jutro z rana napiszę więcej, miłego wieczorku, buziaki dla wszystkich :tak:

cześć babole :-)
witaj alex

bionda Twoja pizza wyszła mi dzisiaj zaje..smaczna! wtrąbiliśmy z eMem całą blache:-D:-D Jutro na spinningu musze to spalić :-D
I w ogóle weekend taki podkocykowo romantyczny sobie zrobiliśmy, z książkami , filmami, popcornem i pizzą :-) M najedzony i wykorzystany (treningi rozpoczeliśmy już;-)) śpi jak zabity:-)

No ale widze dziewczyny, że Wy już jak te koty w marcu zaczynacie harcować:-D Tylko nie miauczcie za głośno, bo sąsiedzi wiadrem zimnej wody Was potraktują ;-):-D

pozdrowionka :happy:

Ostatnia edycja:
Hej :-)

Nie wiem co ja robię w tej pracy, ale dzięki bb jakoś przetrwam;-)
Na biurku jakieś sterty papierów, powolutku je sobie dzisiaj poprzekładam :-D

Serio myślę, że jak się teraz z taką energią zabrałyście do roboty to nie ma siły, MUSI coś być z tego :tak::tak:
kok.o - super masz datę testowania - pierwszy dzień wiosny &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
U mnie piękne słońce, ptaki tak dawały czadu na wsi, natury nie oszukasz - no WIOSNA idzie :-D

Może się jednak troszkę zdrzemnę na biurku :-p
Miłego Dnia :-)

Hej Kobitki..
Mnie w weekend zawiało lekkim dołkiem :-( do tego moja Mama się źle czuje :zawstydzona/y: :-(
Wczoraj wieczorem doszłam do wniosku że jestem bezsilna..troszkę sobie popłakałam i wczoraj i dziś z rana i mam nadzieję że dzisiejszy dzień mnie nie rozczaruje i wymyślę coś co mnie podniesie na duchu - taki mam plan :tak:
Katiuszka boję się startować teraz, zacznę po wizycie..:zawstydzona/y:
Lumina cudny avatarek :-)
Muma troszkę mnie wkurza jak cza się tłumaczyć dlaczego nie chce się akurat pić alkoholu...ciągłe pytania i wybałuszone oczy oczekujące na odpowiedź. Nikt nie chce przyjąć do wiadomości że NIE BO NIE!!! Ale wybrnęłaś i dobrze ze nie musiałaś kłamać w post ;-) :-) a zdjęcie wyszło cudnie i wcale nie jest niewyraźne :tak: Czyli dziś usg? Dziś pierwszy raz zobaczysz Fasolkę?:happy2: :tak:
Kasia.natka jakoś cicho, brakuje mi informacji od Misi :tak:

Alex witaj!!!
Kok.o po takiej rekomendacji aż żałuję ze do tej pory nie spróbowałam pizzy alla Bionda :-(
Zuzanka, Bzzzz no aż mi przykro że nie wiecie/pamiętacie o co kamman w konkursie :-(
Bionda wizualizacja świetnie opisana :-) pozdrów Y-a
Lopop mówiłam Ci kiedyś że się doczekasz w najmniej wyczekiwanym momencie :tak:

Za wszystkie staraczki czymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ani@k - miałaś dołek w weekend też pewnie przez smętną pogodę.. Dzisiaj już jest ładnie, mam nadzieję, że u Ciebie też.:tak:
Trzymam kciuki za Mamę , może to też jakieś osłabienie związane z wiosną ?
Ja jutro rano jadę z moją Mamą i Babcią zrobić kolejne podejście - może uda nam się że przyjmą Babcię do szpitala. Zrobiliby jej wszystkie badania, mózgu itp a nie dają leki właściwie w ciemno, które tylko ją otumaniają.

Na moim usg dzisiaj to tylko chodzi o lokalizację - tak żebym mogła 1 schizę wykreślic z listy ;-)
Ogólnie jest mi coraz bardziej niedobrze ale to chyba dobrze ;-)

reklama
Oj chciałabym aby dołek od pogody zależał...
Cały weekend było slicznie słonecznie...dziś też...więc pogodę wykluczam, sama wiesz że u mnie na Karaibach zawsze swieci Słońce ;-)
Narazie jest dobrze, rozmawiałam dziś z Mamą i namawiam ją na badania...jak trzeba bedzie pojadę z nią do jakiegoś sanatorium...

Usg -> lokalizacja lokalizacją - zobaczysz jaki Fasol dorodny będzie się uśmiechał ;-) no i niech Ci będzie niedobrze jeszcze przez jakieś 3 miesiące!!! :tak: ;-) a póki masz ochotę na jedzenie - jedz bo później to już same "zwroty" ;-)

Do góry