reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam
Ani@k moja droga, przytulam Cię mocno. Ech te dołki, wpada się w nie z nienacka jak już człowiek myśli, ze jest dobrze. Kochana, będzie dobrze!:happy2: Wszystko się ułoży, zobaczysz, że na wizycie okaże się, ze możecie działać JUŻ!:-D Wiesz co, ja byłam na usg ok. miesiąca po zabiegu to gin powiedziała, że jest czysto i wszystko OK i mam już nie przychodzić :baffled: , tylko się starać za te 2 m-ce. Bez dodatkowych badań u niej. Więc może niepotrzebnie się martwisz? Jak na badaniach „po” było wszystko dobrze , to teraz też będzie. Uściski mooooocne kobitko i trzymaj się. :happy2:

Muma śpiochu jeden , jak niedobrze to dobrze.:-D Jak już będzie Ci tak bardziej niedobrze to napisz, czy to ‘niedobrze’ to jest takie inne niż ’niedobrze’ jak zjesz coś niedobrego . Bo u mnie to jakieś takie „inne” było i ciekawa jestem, czy u wszystkich jest taka różnica. No i wcinaj teraz, bo, jak Ania pisze, potem same reklamacje :-D

A u mnie dziś słoneczko, sierpówki (to takie ptaszki jakby co :-p) zaczynają nawoływania, sikorki tez i już wiooooosna będzieee !! :-Djuuuupiiii :-D Byle do 21 marca :sorry2:

reklama
witam po weekendowo
zaraz się zbieram do lekarza / nie ginekologa jakby co :-)

Ani@k - przytulam , ja też popłakałam w weekend ale pocieszę Cie że płacz jest oczyszczający i przynosi ulgę - przynajmniej mi
zazwyczaj potem już jest lżej i wszystko wydaje się w jaśniejszych barwach , :-D

oj a za oknem taka piękna wiosna się szykuje :-)

Dziękuję Kochane :*
Kok.o tak sobie wyliczyłam...że 21 marca test MUSI CI pokazać II!!!!!!!!
Powiedzmy ze to magia cyfr!!! ;-) I jeszcze tylko powiem że dokładnie wiedziałam że Muma pochwali się dwoma kreskami :tak:
Lumina płacz rzeczywiscie pomaga...dziś rano myślałam, że mi "coś tam" w środku pęknie...:-( ulga jest, zobaczymy na jak długo u mnie zagości. Samych dobrych wieści od lekarza życzę :*

kok.o - już Ci mogę powiedzieć, że to "niedobrze" nie jest takie niestrawnościowe tylko bardziej jak choroba morska narazie w lekkim wydaniu. Z Julą też tak było i tak zostało , bez większych sensacji ;-)
lumina - &&&&&&&& za wizytę :-)
Ani@k - to Ty jesteś wróżką tutaj w takim razie , bo ja nie wiedziałam :-D
Ja tam też czuję, że naprawdę się teraz będzie działo u nas !!:tak::tak: Tak musi być i tak będzie :tak:

aaaa no widzisz Muma, bo ja nie wiem jak "wygląda" choroba morska czy lokomocyjna... ale jak ona tak 'wygląda', to współczuje tym co na morzach i oceanach :-D
i w PKS-ach:-)

Ani@k a jak Ty to wyliczyłaś? jakąś numerologią się parasz? Nie żeby mi to nie pasowało, ale ciekawam :-)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny

Ani@k przytulam Cię kochana ,ja w każdym miesiącu mam jakieś dwa dni przynajmniej dołka,zawsze się znajdzie jakiś mały żal w środku i wprowadza Nas w taki nastrój a nie inny:-( a o konkurs to ja wiem co i jak i mówiłam bzzz już o co kaman :tak:

Muma ja też wczoraj na imieninach u teścia byliśmy ale tylko na takiej szybkiej kawie,ale pytał się kto z Nas pije ja mówię,że "nie" ja a M mój też mówi,że "nie " a on a czemu itd to ja powiedziałam,że jest post i ja w post nie pije ,nie jem słodyczy ...ale on bez problemu zrozumiał
kok.o my na szczęście nie mamy sąsiadów więc mogę miauczeć do woli :-):-Dno mogą tylko ludzie z ulicy słyszeć hihii ale ja nie przejmuje się akurat co inni myślą :-D:nerd:

ja dzisiaj w domku ,zupka buraczkowa dzisiaj i małe sprzątanie robię....i dieta wprowadzona :-Dciekawe czy dam radę,bo ostatnio słabą wolę :baffled::no:

Kok.o nie, żadna numerologia..natchnęło mnie jak napisałaś co ci gin. powiedziała..
Zuzanka :*
Muma jak najbardziej wróżka - ta dobra wróżka ;-)

Dziewczynki ja znikam..do wieczorka.

a ja po robocie :-D jak ja uwielbiam domowe obowiązki ...oprócz prasowania :baffled:ale przeżyje ....zupka gotowa ,spijam kawkę do końca i może podjadę na ćwiczenia wieczorem troszkę się poruszać czas najwyższy tyle dni leniuchowania było :-)

....a cichutko dzisiaj :happy2:

No ja wpadłam w wir pracy, zupełnie nie wiem po co :-p jakoś mnie wciągnęło, szybciej czas mija.
Pochłonęłam dwa jogurty , z pół kilo mandarynek i bułę z żółtym serem.
Wczoraj upiekłam kurczaka, rodzinka się zajadała a ja czułam w nim padlinę :-D:-D
Ty zuzanka lepiej poćwicz wieczorem z eMkiem :tak: 4 dni to akurat ;-)

reklama
Jak to po co? ku chwale Ojczyzny pracujesz! :-D "Wysiłkiem całego narodu przekroczymy plan sześcioletni! " :-D

A jesli mięcho (fu!, pędzone na hormonach ;-) ) nadal nie będzie smakowało, to przywitam Cie w klubie jaroszy :-D

Do góry