Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Cały czas czułam czyjś wzrok na sobie jak pisałam. Jesteś u nas mile widziana
. Czasem się z nas uśmiejesz, czasem na nas obrazisz. Najważniejsze, że starasz się z nami :-). Pamiętaj gdybyś chciała od nas uciekać to... podanie i dwa zdjęcia.
. Ciekawa jestem jak Ci się udało antyalkoholowe przyjęcie. Widzę, że pizza alla bionda też Cię powaliła
, pyszniutka jest nie? A kiedy masz wizytę u gina?
.
. Sama siebie nie poznaję, może to ta wiosna ;-). Jak się balety z dziewczynami udały?
. Dzięki Bogu zdążyłaś dziewczyno na czas :-).

a wieczorem może wypad z przyjaciółmi.kochana napady głodu to tez objawa ja mam teraz swoje shizolce: przestały mnie boleć UU więc już mam czarne myśli, czekam do czwartkowego usg i czuję że zwariuję, nie chcę też przekładać na wcześniejszy dzień tej wizyty bo nic to nic nie zmieni, jest przecież jeszcze za wcześnie na cokolwiek a dłużej nie wytrzymam nerwowo... Mdłości też jakby mniejsze, teraz mam napady głodu ... oby do czwartku
powiem tak boję się jak cholerka ....
ja musiałam co godzinę jeść
wszędzie chodziłam z kanapkami

witajheloł Lejdis
dzięki za miłe przyjęcie, od razu jakbym mnie zawstydzona
o pierwsze szczęście nie musieliśmy się długo starać, zaskoczyło w 2 cyklu, teraz próbujemy od listopada, póki co bez ciśnienia, ale jak widać też bez efektów
nie ryzykuję otworzenie obydwóch na raz
;-)i chyba wszystko jasne...Jednym słowem babski wieczór udany, przerodził się oczywiście w wieczór mieszany, chociaż dalej z przewagą damską no i jak zwyle odbył się maraton po pobliskich klubach
Powrót około 3 nad ranem, a zasnęłam gdzieś koło 4, tak to jest jak się pije drinki z coca-colą, za cholerę nie mogę po niej zasnąć. Chyba przerzucę się na coś innego....
;-)
chyba, że to była przerwa między starankami, to ok

bo znowu się pogubimy;-)