reklama
Hej mamunie
Przepraszam nie doczytam wszystkich postów, młody mi ostatnio dokazuje, nie wiem już z jakiego powodu.
Zdrowe wszystkie i dzieciaczki też? No jak nie wszystkie do zdrówka :-)
Krolcia jak się czujecie?
Lenko wiesz jak wybadać której firmy frytkowica najlepsza?
Idź na allegro znajdź aukcję z frytkownicami, zapewne będzie podział na firmy, weź 3-5 firm bardziej znanych i zobacz, której firmy jest najmniej aukcji. Jak na takową trafisz tzn, że tej firmy frytkownice są dobre, bo ludzie tak nie sprzedają dużo. Ewentualnie możesz poczytać opinie na internecie.
Witam michaela! :-)
Beatko Ty leniuszku

As, leż leż kochana, a brzusio masz przecudny, ale wpędzasz nie w kompleksy swoją sylwetką...ehh....chyba czas zabrać się za siebie XD
Jak kogoś ominęłam, mogę pupkę nadstawić na kopy
(nie że jakieś sado maso
)
Przepraszam nie doczytam wszystkich postów, młody mi ostatnio dokazuje, nie wiem już z jakiego powodu.
Idź na allegro znajdź aukcję z frytkownicami, zapewne będzie podział na firmy, weź 3-5 firm bardziej znanych i zobacz, której firmy jest najmniej aukcji. Jak na takową trafisz tzn, że tej firmy frytkownice są dobre, bo ludzie tak nie sprzedają dużo. Ewentualnie możesz poczytać opinie na internecie.
Beatko Ty leniuszku

As, leż leż kochana, a brzusio masz przecudny, ale wpędzasz nie w kompleksy swoją sylwetką...ehh....chyba czas zabrać się za siebie XD
Jak kogoś ominęłam, mogę pupkę nadstawić na kopy

michaela98
Zaciekawiona BB
As- śliczny brzuszek, już nie pamiętam jak mój był taki duży
czasami chętnie bym go jeszcze ponosiła
Hej mamunie
Beatko Ty leniuszku![]()
Jak kogoś ominęłam, mogę pupkę nadstawić na kopy(nie że jakieś sado maso
)
Teraz to ja jestem mega gruba

Przytyłam masakrycznie .
Jakiś czas temu i to całkiem niedawno wyglądałam tak
aguska2017
Fanka BB :)
hej hej
mały śpi wybawił sie u babci:-)
As duży masz ten brzuszek ale już jakoś nisko nie?widać że wszystko w brzucho ci idzie -szczęściara;-)
co do wątku o Agacie księżniczce to aż lałam ze śmiechu pewnie jakaś małolata żarty sobie robiła
Witam nowa mame
As duży masz ten brzuszek ale już jakoś nisko nie?widać że wszystko w brzucho ci idzie -szczęściara;-)
co do wątku o Agacie księżniczce to aż lałam ze śmiechu pewnie jakaś małolata żarty sobie robiła
Witam nowa mame
michaela98
Zaciekawiona BB
AS- mega gruba to ja byłam miałam 60kg przytyłam 25kg.
AS błagam Cię babo! Przestań Ty mi takie głupoty wypisywać???
Jak Ty jesteś gruba (nawet jak na ciążę wyglądasz zgrabnie) to co ja jestem - PŁĘTWAL BŁĘKITNY!
Jesteś śliczna, masz zgrabniutkie ciało. Gruba to jestem ja i tego się trzymajmy :-)
Jak Ty jesteś gruba (nawet jak na ciążę wyglądasz zgrabnie) to co ja jestem - PŁĘTWAL BŁĘKITNY!
Jesteś śliczna, masz zgrabniutkie ciało. Gruba to jestem ja i tego się trzymajmy :-)
Mam bardzo nisko brzuch ,ale ja tak z każdym swoim dzieciem miałam ;-):-):-)hej hej
Witam nowa mame
Co do agaty księżniczki to któraś dziewczyna pisała ,że ona gdzieś pisała o swojej starszek córce .
Podobno 10 letniej

AS błagam Cię babo! Przestań Ty mi takie głupoty wypisywać???

Ael nie mogę PŁETWAL BŁĘKITNY

Siedzę i się ryję
No minitor sobie oplułam

reklama
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Czyli krolcia nie ma co!
Dzieki za rade!
Michaela - witaj!
As - cudowny brzusiol!
Dzieki za rade!
Michaela - witaj!