reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

moriam, no no no, kiecunia czadowa!!! nie ukrywam że wolałabym ja obejrzeć na "modelce";-)nie mogłaś męża zatrudnic?!:-p:-Dps. a torebka cudo!!! gdzieżeś ją wytrzasnęła?!?!?!

reklama
ida- torebeczke dostalam jakis czas temu od psiapsioly w prezencie. to Zara.
dziulus- wybacz, ale foty zamieszczalam bezposrednio z aparatu i nie mam ich na kompie, ale jak zgram, to bede o tobie pamietac:)

ja chyba za dużo w plotkarskich gazetach siedzę bo pierwsze co mi na myśl przyszło to zara:sorry2: qrde, chyba muszę swoim psiapsiółom liste życzeń na lipiec przygotować:-D

moriam- jakie szpilki, dałaś radę w nich, bo ja bym zęby straciła :-)

no a ja coś mniej eleganckiego, przyszła mi ta koszula Zobacz załącznik 441934to jest flanela. To jedyny mój zakup, ale jeszcze idą do mnie dwie pary butów po 5 funtów kupiłam na wiosnę.

Moriam sukienka super szczególnie tył :-)
Kroma uwielbiam takie koszule w uk teraz to hicior
Ida to dawaj ta liste;-)

wiloi- bo ja mam ją z Uk z MMdirect kupiłam, w Uk wszystko o sezon do przodu jest.
Moriam- i z wózkiem też szpile masz, ja chyba muszę czasem założyć, bo w szpilach to się pupa podnosi do góry.

reklama
Moriam zestawik wow
Kromcia, Wioli teraz to hit...to jednak się w coś obkupię, a są takie, zeby brzuch się zmieścił ;-)

Do góry