tialana
Fanka BB :)
Witam wszystkich
plecy trochę odpuściły i mam bardzo dobry humor bo mężuś dziś wraca
lui85 ja do lipca raczej się nie wyrobię na sexy mamę ale będę się starać z całych sił
a kieckę dla małej mam już kupiona w tym temacie to nasza córcia wyprzedziła przyszłą pannę młodą ;-)
Waris na pewno jeszcze zdąży się podnieść
Sicil, Caral też was witam
Widzę że temat krechy powraca, u mnie jest od jakiegoś czasu ale dosyć jasna a też jestem bladzioszek a pępek to mi chyba lada dzień wylezie bo dziś już jakiś taki dziwny jest, z taką mała fałdką
Dobrego dnia kobitki
plecy trochę odpuściły i mam bardzo dobry humor bo mężuś dziś wraca

lui85 ja do lipca raczej się nie wyrobię na sexy mamę ale będę się starać z całych sił
a kieckę dla małej mam już kupiona w tym temacie to nasza córcia wyprzedziła przyszłą pannę młodą ;-)Waris na pewno jeszcze zdąży się podnieść

Sicil, Caral też was witam

Widzę że temat krechy powraca, u mnie jest od jakiegoś czasu ale dosyć jasna a też jestem bladzioszek a pępek to mi chyba lada dzień wylezie bo dziś już jakiś taki dziwny jest, z taką mała fałdką
Dobrego dnia kobitki
Mam i ja tą linie. Poki co blada jeszcze ale to pewnie kwestia czasu.. Tylko po co mi ta sciezka jak mój mąż nie potrzebuje nawigacji 
sie zawzielam, nie pojde juz do tej baby
potem sie oberwalo mojemu, ze nie zareagowal jak rycerz ;-) pocieszam sie faktem, ze zna on wlasciciela, wiec z pewnoscia nie pozaluje mu jakiegos uszczypliwego tekstu ;-)