heyah
Meliske popijam.
Wczoraj troche spanikołama, bo mała marudna była na spanie, jak przespała 2h to die obudziła całkiem fajna. Zrobiła kupe i było ok. To dałam jej znowu łyżeczke marchewki i jabluszka i też było super, dziś rano to wysrutkała, haaaaaa kupcia pachniała słoiczkiem

i też jest dobrze wiec chyba jednak słoiki toleruje. Dałam jej dzisiaj już więcej bo ze 3 łyżeczki i teraz spi, zobaczymy potem.
Ivi
kobieto jak ja Ci współćzuje, wykończysz sie nerwowo. Dziewczyny mają rację, nie daj sie ponosić emocjom, najlepiej pójdź do specjalisty, bo jak Ci sie deprecha powiększy to macierzyństwo przestanie ciebie cieszyć całkowicie i jeszcze (tfu tfu) będziesz miała żal do dziecka, i odbije sie to na nim...
bisia25
super! oby takie nocki sie juz utrzymały

powodzenia na szczepieniu no i po !
jagmar
mówiłam ze jest mega promocja w tym realu

Jutro jade do Poznania na malte zaszaleć to wskocze do reala i uzupełnie zapas, bo mało jabłuszka z marchewką kupiłam gdyż nie przewidziałam że mała nie bedzie mogła jeść zwykłegho jabłuszka tartego. Mysle też czy zapasowo sobie Pampersów zielonych rozmiaru 4 nie kupić ?... Aaaaaa i może w malcie czerwone rurki znajde ;P? i jakąś spódniczke bo też nie mam takiej na wiosne?
ide szybko a6w odwalić bo małe śpi

tyryry