reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

To prawda że trochę gwiazdorzy, nie chcialam nic mówić żeby nie zarzucono mi zawiści czy coś ale ewidentnie ma babka parcie na pochwały. To dobrze że pomaga ale każdy inny też w miarę swoich możliwości.

reklama
Mi się wydaje,że nasza pomocna gwiazda pojechała i to odebrała i przekaże,ale sam fakt...jak można podawać się za kogoś...jak to przeczytałam na Poznaniankach to myślałam,że mam zwidy...

Freyia zobaczysz teraz jako obrońcy uciśnionych będa na mnie i Rogalową cisnąć,że śmiałam napisać co myślę ale kurde no ja np załatwiłam wóżek espiro i nie ogłaszam tego wszem i wobec bo po co? Liczy się,że oddało się "cegiełkę" bo czasy dzisiaj ciężkie...a Zbyszek ma po każdym Jej poście kajać się i dziękować po pas? Wygląda jakby o to Jej chodziło:-(

To prawda że trochę gwiazdorzy, nie chcialam nic mówić żeby nie zarzucono mi zawiści czy coś ale ewidentnie ma babka parcie na pochwały. To dobrze że pomaga ale każdy inny też w miarę swoich możliwości.

Szczerzę to ja dostałam adres tej strony od firanki by przekazać ją Zbyszkowi bo znalazłam jego apel na Gumtree i wystawiłam swój opis z prośbą pomocy na faceboku gdyż wcześniej już meilowałam ze Zbyszkiem i zbierałam dla nich pomoc. Ale nie pisałam tego bo po co nie o to w tym wszystkim chodziło. No i pojawia się gwiazda. Brak słów...jakaś niedowartościowana kobieta. A jak ma się czuć Zbyszek jak non stop musi jej dziekować o to jej chodzi by człowiek w jego sytuacji cały czas musiał się czuć zobowiązany do wiecznych podziękowań?!?!?! A jak my cała reszta mamy się poczuć że robimy za mało ? Że ona lepsza? ..........................

Ostatnia edycja:
firanka bardzo dobrze Cię rozumiem!!
ja nawet nie chciałam napisać na forum listy rzeczy, które jutro wysyłam bo uważałam, że to różnie może być odebrane dlatego zaproponowałam p.Zbyszkowi utworzenie listy, bo tak człowiek nie wie co kupić...

Inka jakbyś to napisała to Zbyszek by nie zdążył odpisać bo gwiazda by za niego odpisała i wzięła się za robienie listy...

firanka napisalam na atku w pomocy P.Zbyszkowi..
moze sie spotkamy gdzies i dam Ci moje rzeczy dl nich,bo ja chyba nie dam rady jechac szybciej niz Ty...
Tymbardziej ze ja mieszkam za Przezmierowem;/
co Ty na to??

reklama
to fajnie,tylko teraz powiedz mi jak mozemy to zrobic kiedy Tobie pasuje?postaram sie dostosowac i ewentualnie przyjade z Mloda...Bo z 2 mi sie nie che za bardzo:)

Do góry