reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczynki i ja zycze Wam wszystkim z osobna samych szczesliwych dni i bezproblemowych i szybkich porodow:-) i zdrowych bobaskow. Caluje tez brzuszki w ktorych mieszkaja kobitki:-D
Pogoda u mnie dzis cudna, dzien kobiet a ja dzis bez meza bo wyjechal ale za to mam wyjscie z kolezankami:-D
Siula bosieee jakie malenstwo, trzymam kciuki zeby wszystko bylo okej z kruszynka;-)

Niezapominajka no to super masz ta ginke ale sie usmialam, ale masz szanse 50% na 50% :-)

Ostatnia edycja:
reklama
kamila ale u ciebie to idzie dopiero świętowałaś 100 dni a teraz początek 29 tygodnia gratulacje
a u mnie to mam wrażenie jakby się ten czas ślimaczył:-D:no:

hi hi :) u Ciebie tez szybko goni ...

a ten synek kolezanki eh taki biedaczek malutki jak to sie stalo ze tak wczesnie urodzila?

Oj ja tez len, a czas goni :/ Robię wszystko, aby tylko się nie pakować :baffled::baffled:
Dziś mija tydzień jak robiłam cukier z glukozą i telefon milczy, więc wynik wyszedł dobry :) chyba dietka pomogła:)

Jejku jaka kruszynka to mój przecież dwa tygodnie temu ważył już połowe z niego.

:-D:-D:-D:-DWszystkiego naj, naj, naj babeczki kochane z okazji naszego święta. Samych słonecznych dni, dobrego humorku oraz spokojnego oczekiwania na szczęśliwe rozwiązanie:-D:-D:-D:-D

Buziak dla Ciebie razy dwa - spóźnione ale szczere ;-)

Nanulika super,to teraz trzymamy kciuki za mocne serduszko:tak:. Jeśli chodzi o duphaston to ja brałam 2x1 tabl. do 16tc oraz nospę forte ( na receptę mi przepisał) do trzech razy dziennie po pół tabletki jak mnie brzuch bolał.

Kochane - wszystkiego co najlepsze z okazji Dnia Kobiet. By nasze dzieciaczki były zdrowe i sliczne, by poród był lekki, nasi męzczyźni zawsze Nas wspierali i by po porodzie nie było takich problemowb 426043_363034940393702_243798232317374_1197377_442741181_n.jpg

reklama
Nanulika cudownie! Betka przyrasta, wiec teraz tylko dbac o siebie i do listopada :tak: Bedziesz miala malego skorpionka hihi ( jak ja :-p)

Niezapominajka jeszcze sie moze okazac, ze bedziesz miala niespodzianke przy porodzie :-) Najwazniejsze, ze bobo zdrowe.

Mloda K moze gin nie nakrzyczy, ale jedz duuzo i rosnij. Na zdrowko.

Klusia moze za taki rozowy stroj obowiazuje doplata? Sprobuj mu wetknac banknot za pasek :-)

Wszystkim kobitkom zycze samych pogodnych i slonecznych dni !

Ja zaraz uciekam na spotkanie z polozna. Mierzenie brzucha :-) wazenie :szok: pobranie krwi :baffled:

Wczoraj mialam ciezka przeprawe z sasiadem idiota. No codziennie tak nap***ala muzyka po pare godzin, ze mi sie w domu wszystko trzesie. Wczesniej prosilam, zeby sciszyl, czy chociaz zmniejszyl basy - a ten sie patrzyl na mnie pogardliwie i generalnie mial mnie gdzies. Pozniej zaczelam wychodzic na spacery, bo mnie krew zalewala juz, ale pomyslalam - z jakiej racji? Zebym spokojnie w domu posiedziec nie mogla, bo jakis idiota mysli, ze w dziczy mieszka?! Zadzwonilam ze skarga do menadzera budynku - obiecal zajac sie sprawa. No i sie zajal, bo sasiad przyszedl z pretensjami wczoraj :confused: , ze na niego ludzi nasylam. To mu powiedzialam, ze probowalam grzecznie, ale sie nie dalo, wiec teraz bede dzwonic ze skarga jak mu sie zdarzy glosniej piernac. No co za ludzie no :wściekła/y:

Do góry