kaska31
Fanka BB :)
Lola216 super :-):-):-):-):-) moje gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my od pierwszego do drugie podejscia czekalimy 2 miesiace i wszystko od pocztku bylo bo niemielismy zadnych zarodkow.Dzięki dziewczyny za słowa otuchy.
Lola216 - leczę się w klinice Gameta w Łodzi od 2 lat. Na dodatek jestem z Olsztyna co nie ułatwia sprawy, te dojazdy to koszmar....
Zrobiłam mały skok w bok jesienią. Zainteresowała mnie "oferta" IVF do skutku w Invicta - Gdańsk - niestety straciłam tylko czas i pieniądze na na kolejne badania i się zraziłam!
Kurcze właśnie się tak zastanawiam, dlaczego ja nie wiem jakiej klasy podano mi blastocysty? Jutro będę rozmawiała z lekarzami, żeby mi podali jakie mogą być powody, że się nie udało, ale pewnie usłyszę, że to medycyna i wszystkiego nie da się wyjaśnić.
Co do wakacji i relaksie przerabialiśmy temat z mężem nie jeden raz - nie pomogło![]()
Minie2011 - Ty chociaż możesz liczyć na dofinansowanie ze strony państwa a nasze super państwo...... szkoda gadać!!!!
Nie wiecie po jakim czasie można podchodzić do następnej procedury? Pewnie trzeba trochę odczekać.
A jakie witaminki podać męzowi?
Super dziewczyny, że Was znalazłam....!!!!
my od pierwszego do drugie podejscia czekalimy 2 miesiace i wszystko od pocztku bylo bo niemielismy zadnych zarodkow.
ja rano zwiekszyla, dawke na 3*3...poki co @ sie nie rozkeca a nawet sie troche zmniejszyla ale mimo to...jakos nie wierze w cudaDZiewczyny szkoda ze sie nie udało, wiem co czujecie , dacie rade i jeszcze bedzie dobrze - wiara czyni cuda i mój cud trwa. co do plamien to prosze was bez nerwów wiecej luteiny lub duphaston. zero myslenia o @.
ja teraz zmagam sie z mdłosciami i wymiotami wiec dziewczyny osłabienie to normany odruch. trzymam kciuki za was.