Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, a tak się obawiali o jej zdrowie, bo bratowa jeszcze w międzyczasie antybiotyki łykałatez tak mamA ja się dzisiaj o 3 w nocy głodna obudziłam, ale napiłam się wody i jakoś zasnęłam- masakra z tym moim apetytem!!!!!
możesz jeszcze herbatkę z miodem i cytryną no i ten syrop z cebuli jest bardzo dobry na kaszel......
, jak się czujesz?!?!?!?Życzę szczęśliwego rozwiązania!!!!!!
beta wciąż rośnie, dziś była 1900, ale ciągle jest za mały przyrost jak na prawidłową ciąże. Na usg dalej nic nie widać, nie mogą zanalesc ciąży ani w macicy ani poza nią
Już dziś chcieli mi dać ten zastrzyk który ma zachamować rozwój ciąży, ale sie niezgodziłam i powiedzieli że w środę mam znów przyjechać i jak dalej bedzie bez zmian to muszą mi podać ten zastrzyk, bo nie ma na co czekac. Boją sie że w każdej chwili może to pęknąć i spowoduje krwotok a to jest zagrożenie mojego życia. Powiedzieli mi że i tak juz nie ma szans na normalną ciąże, bo w macicy napewno nic nie ma no i hormon przyrasta za wolno... Takze w srodę wszystko się zakończy trochę mi smutno, ale w sumie się cieszę bo mam juz dosć tej niepewności, niech to zakończą skoro nie ma szans i będe się przygotowywała do następnego podejścia prawdopodobnie w czerwcu...