reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Mandaryna- ale ja myślę, że te badania pomogą Wam rozwiązać problem, że tyle tych zarodków Wam obumarło.....te badania robicie u nich czy gdzie indziej?!?!?

Skierowania na badania mają mi przesłać pocztą i mogę je zrobić gdziekolwiek... chcesz coś doradzić może?
Boże tak bardzo bym chciała, żeby znaleźli przyczynę tego niepowodzenia i tego, że te zarodki wszystkie się zatrzymały w rozwoju i obumarły...

reklama
dziewczyny co sie im nie udalo !!!!! czy mialyscie strasznie rozregulowene miesiaczki po tym in vitro jak sie nie udalo ? ja mam dzis 36 dzien cyklu i dalej nic :/

ja rano zwiekszyla, dawke na 3*3...poki co @ sie nie rozkeca a nawet sie troche zmniejszyla ale mimo to...jakos nie wierze w cuda:(dzieki dziewczyny za cieple slowa:(
Mandarynka ty odstawilas leki?

Minie2011 - ja w takie cuda też nie wierzę. Ja odstawiłam leki. Na dzisiaj przypadał dzień badania betki, ale nawet lekarz powiedział, że nie ma sensu.....
Najgorsze ciągłe w głowie pytanie czy ja w ogóle mam jeszcze szanse?

Mandaryna- nie nie moge Ci nic polecić- pytałam z ciekawości, jak to w ogóle przbiega i z czym to się- tak już baba ze mnie:-D, ale właśnie te 7- dużo. Ja miałam 12 zapłodnionych, zostały 3, ale one odpadały etapami....jakbym miał transfer w 3 dobie to też bym myślała, że mam ich 8.....

manadaryna81-tzrymaj sie kochana i nie zalamuj sie !!!!! zawsze warto jest probwac , ja bede do sameog konca!!!! to twoja pierwsza proba byla ? u mnie niestety bylo to samo , najjpierw plamienia potem@ potem nic dwa dni prawie i potem jakbym normlanie @ dostala :( niestety :( a teraz chce dostac i nie moge :(

sylha - to jak dostanę skierowanie to napiszę na co i może się dowiemy co się z czym?
Jezu dla mnie to w ogóle czarna magia.....
Z lekarzami tylko przez telefon 5 minut porozmawiałam i za dużo to się nie dowiedziałam.....

joweg - tak to była moja pierwsza próba. Przeraziło mnie najbardziej to, że z 7 zarodków podali mi 2, liczyłam na mrożaczki a tu dzień po transferze telefon, że wszystkie obumarły:( :( :(

a w kotrej dobie mialas? ja mialam podane w 3 dobie i powiem ci ze chyba wolalabym poczekac do tej piatej doby dostac dwa najlepsze i reszta co by byla zla to zeby obumarla bo kurcze tak to niby mam mrozaki i w sumie nie wiadomo dalej czy cos z tego bedzie a blastusie maja wieksze szanse tak mysle ale w niemczech gdzie sie lecze nie moga chodowac dluzej niz do 3 doby niesttey :(

reklama
Do góry