bulka6
Zaciekawiona BB
ZUZANKA81-moja opinia bedzie chyba obojętna, ani zła ani dobra. Byłam na wizycie w Invimedzie i skierowana byłam przez lekarza na HSG-drożność jajowodów w jakimś prywatnym szpitalu w Warszawie(nie pamiętam nazwy) Potem zrezygnowaliśmy z ich usług bo jakoś nie wydał nam sie ten lekarz konkretny, mówił bardzo chaotycznie i tak naprawde jedyne co nam zaoferował to oczywiście in vitro, oprócz HSG żadnych badań. Ogólnie klinika super, miła obsługa, wszystko oki. Brakowało jednak po poerwszej wizycie takiego zaufania i dobrego podejscia ze strony lekarza. Tak sie zakończyła moja przygoda z Invimed-em, nie oceniam innych lekarzy, moze rzeczywiscie są spoko i trafilibyście na bardziej kompetentnego. Jeśli chodzi o mnie to leczymy sie w Gamecie Kielce, oni mają też siedzibe w Łodzi i chyba w Gdyni. Do tej pory byliśy zadowolenie ale zawsze jest ten niedosyt i strach że taka "młoda "klinika ma małe doświadczenie a co za tym idzie malo pozytywnych wyników. Jednak zdecydowaliśmy sie na klinike w miejscu zamieszkania bo wyjeżdziliśmy sie tyle juz po innych miastach ze stwierdziliśmy że spróbujemy. Napewno zaoszczędziliśmy na czasie i pieniażkach, z pracą tez łatwiej to było pogodzić.