reklama

Kto po in vitro?

Lola- mnie zawsze na gardło pomaga tantum verde w sprayu- możesz go używać teraz, jest jeszcze jego polski odpowiednik hascosept- też mi pomaga a i jeszcze zrób sobie płukankę wody z solą- też pomaga

Mnie zaś z kolei mdli od wczoraj i do południa to ledwo coś wciągnę, żeby nie latać z pustym żołądkiem

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczynki. zaniedbałam czytanie tego wątku, ale postaram się nadrobić zaległości. Z miejsca gratuluję wszystkim szczęściarom którym się udało i trzymam kciuki za całą resztę:)
w mojej sprawie na razie bez większych zmian. Zmieniliśmy jednak zdanie z adopcji zarodka zdecydowaliśmy się na IFV z komórką dawczyni. i w związku z tym mam do was pytanie: Zdążyłam się już zorientować jak wygląda cała procedura, ale nie wiem jeszcze najważniejszej rzeczy- jak to wygląda od strony finansowej? Jest mi któraś w stanie powiedzieć ile to wszystko kosztuje? tak orientacyjnie lub może któraś wie jak wygląda to w gravicie w łodzi??? liczę na waszą odp. pozdrawiam

Witam wszystkie panie :-)
Jestem tutaj nowa choć poczytuje Was za krzaków. Odebrałam wynik mojego AMH-0.9 Zastanawiam się czy przy takim wyniku ivf ma jakiś sens ????
Pozdrawiam :tak:

Nie wiem czy czytalas ale właśnie pisałam niedawno o tym ze moj wynik Amh to 0,4 a nawet raz wyszło ze 0,2 i zaszlam w ciaze za 1 podejściem :) Dodam tez , ze 2 lata temu byłam w naturalnej ciazy w 1 cyklu starań ale niestety poronilam. Wtedy okazało sie po roku starań , ze Moj maz ma do tego kiepskie nasienie.
Ja miałam długi protokół choc na poczatku miał byc krótki bo zazwyczaj wyniki Fsh i Lh miałam całkiem ok ale w dniu kiedy miałam rozpocząć krótki protokół okazało sie, ze wynik Fsh wysoki i lekarz zmienił mi protokół na długi. Brałam naprawdę duża dawkę hormonów i komórek miałam mało ale udało sie .... Oczywiście na tym etapie ciazy wszystko moze sie wydarzyć ale to tak jak u każdego nawet bez in vitro. Tak wiec myśle, ze powinnas jak najszybciej rozpocząć przygotowania.

Ostatnia edycja:
Ja podchodziłam w Gamecie w łodzi.

Jak się nie udało to od razu pomyślałam o zmianie kliniki (zwłaszcza, ze ja do Łodzi mam prawie 300km) Jak ciśnienie opadło stwierdziłam jednak, że zostanę .....
Nowa klinika, nowi lekarze, od nowa wszystkie badania....
A w gamecie jest na prawdę bardzo miła atmosfera.... wierzę, że kiedyś mi się uda i im się uda :)

sylha nic nie przybralam bo jak odstawilam dupka to juz mi lepiej. Bo od dupka chce sie jesc i bylo mi strasznie niedobrze i wymiotowalam. biore lutke i jest good. Nie mam zadnych objawow tylko mi slabo czasem. Dobrze, ze gin mi zaproponowal odstawienie tego bo bym padla

bulka6 teraz Ci sie uda bedzie dobrze:) bol krzyza to dobra oznaka i brazowe plamienie tez:))
tez uwazam, ze doktor Z. jest fajny:) jestem z niego zadowolona

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry