reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
asiia trzymam kciuki, wyleguj sie spokojnie i wypoczywaj, zandego stresowania!

sicil na pewno wszystko bedzie ok, trzymam kciuki

dreddka i nanulika super ze sie spotykacie znowu :) teraz to juz z gorki!

avo ja wlasnie dzisiaj bylam na usg piersi, bo ostatnio tez zauwazylam jakis powiekszony guzek i ginka powiedziala zeby isc dla swietego spokoju. i okazalo sie ze wszystko ok, zadnych groznych zmian nie mam, gruczoly sie powiekszaja ale to normalne. na pewno u ciebie bedzie podobnie.

dzisiaj jeszcze mnie czeka szkola rodzenia a tak poza tym relaksuje sie:) milego popoludnia wszystkim!

a gdzie ten guzek wyczułas, jakich rozmiarów, ruchomy czy nie ruchomy?Masz tylko jeden czy kilka?

Sicil trzymam kciuki!!!
Dreddka gratuluje!!!!wiem ze to juz bylo ale naprawde fajnie ze razem z nanulika trafilyscie hihi

to ja dolaczam do swinek przed rzezia i tych raczej nie na miss :Du mnie cellulit tez od stop do pasa:baffled: skad sie bierze to dziadostwo?!to na pewno nie te lody i czekolada ktora tak wpierniczam ostatnio:rofl2: na pewno nie :D
Aylin dobrze piszez jeszcze 20 na plusie nikt nie ma a w poprzedniej ciazy juz mialam na tym etapie wlasnie 20 na plusie a do wagi wrocilam po 2 miesiacach wiec niby nie ma sie czym przejmowac. tylko dlaczego tak ciezko w lusto spojrzec:blink: od pasa w gore to nawet ladne to wyglada wiec na dol trzeba sie owinac czyms ibedzie git :D

sunshine ktorego masz urodzinki?;-)
30 Lipca :-)

Buziak, Klusia - z zapchanym nochalem to ja juz sie mecze od ponad miesiaca i nic mi nie pomaga na noc smaruje mascia majerankowa ale nie pomaga jak powinno. Oczywiscie zawsze z rana i nie tylko krew z nosa tzn skrzepy :baffled: i tak non-stop spac nie mozna i ciezko oddychc tylko buzia a jak zle sie uloze to mala uciska przepone i nawet buzia nie da sie oddychac wiec porazka. Jak przychodzi pora spania to mnie szlak trafia jak pomysle o kolejnej nocy.
Asiia- trzymam mocno kciuki za malenstwa i modle sie mocno aby jak najdluzej wytrzymaly. Wiara czyni cuda!!! :tak:
Sicilpol- postraj sie nie stresowac bo to nie pomoze malemu, a na pewno wszytsko bedzie dobrze z seduszkiem i wodami wystracz duzo pic :tak:

Niezapominajka- nie przejmuj sie sasiadka bo naprawde popadniesz w depresje, ja tez ciage sie porownuje do innych jak wypadam przy nich i narzekam mojemu a ona zaraz potrafi postawic mnie na nogi! Ciezko jest tak olac wszytsko i sie nie przejmowac ale probowac trzeba. Pozytyne myslenie o samym sobie napewno pomoze wiec do dziela!!! i nie doluj sie kasiorka bo nawet te co maja na ciuchy nie zawsze wygladaja dobrze w tym co sobie kupily. Najwazniejsze zebys TY sie dobrze czula ze soba a nad tym trzeba popracowac, samo nie przyjdzie.

A u mnie cos nie pokojacego sie zaczelo dziac:baffled: od soboty mam problem z chodzeniem:confused: tzn po dluzszej drodze cholernie boli mnie prawa noga od kolana do palcy, prawie ja ciagne za soba!!! mam wrazenie jakby mi miesnie sie skrecaly noga roi sie twarda i nie da rady jej rozluznic. Najgorsze jest to ze ja ciagle gdzies chodze i mogi sa dla mnie wszystkim nie moge tak funkcjonowac. Moge dodac, ze moze te skurcze czy jak to nazwac nie wiem moga byc zwiazane z moim cystem ktory mam na kolanie wlasnie na tej nodze.... Musze umowic sie do lekarza nie to sprawdzi.

Powodzenia na wizytach dziewczyny i korzystajcie z kazdego dnia :-)

Aylin masz rację!!!!To nie konkurs missek.W szpitalu spotkałam dziewczynę w ciąży chyba 2 tygodnie młodszej niż moja i ona normalnie była przezroczysta!!!!Sama skóra i kości,brzuszek taki jakby zjadła za dużo.Anemia gigant!Ale ona ciągle na diecie,bo jak ona będzie wyglądała po porodzie:szok:Normalnie pielęgniarki nad nią stały i prawie ją karmiły!!!Więc ja stwierdziłam,że jak znowu przytyję 30 kilo to mam to w doopie,będę się martwić potem;-)Mój M. stwierdził,że jestem śliczna i to mi wystarczy!

Witaj Agulex:-)

mlodak - a jak tam Twój kręgosłup? chodzisz już na jakąś rehabilitację??

Jedząc obiad naszły mnie porodowe myśli i zastanowiłam się ile z nas urodzi w tym samym terminie...:-D:-D

Baby wy nie startujecie w konkursie na miss. Wy w ciązy jesteście więc uśmiech na twarz a od lipca zakładamy nowy temat
"Czerwcówki na diecie"
Poza tym chyba żadna z nas nie ma na koncie na obecnym etapie +20 :) więc jest super

haha dokladnie, chyba sie dobrze trzymamy wszystkie :) moja znajoma ma rodzic na dniach i przytyla 30kg. ale ile bym musiala jesc zeby z +10 przytyc w ciagu 2.5 miesiaca na +30! chyba juz jestesmy bezpieczne :)

a gdzie ten guzek wyczułas, jakich rozmiarów, ruchomy czy nie ruchomy?Masz tylko jeden czy kilka?

mam jeden, ruchomy, boli troche jak go sciskam, i jakis centymetr ma, taki podluzny

sicil trzymam kciuki kochana nic sie nie martw!

reklama
no własnei a mój jest nieruchomy i nie boli:(a w ktorym miejscu go masz?

Sicil trzymam kciuki.

Ostatnia edycja:
Do góry