reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ael zdrówka Kochana :tak:a w maseczce super wyglądasz :-)
As trzymaj się Kochana i nie daj zobaczysz będzie dobrze :tak:
Justa super te kurczaczki :-)
Bodzinka to zdjęcie na blogu to Ty :szok: wrrr Laska :-D mi już się spodobały kolczyki dwie pary ;-) wyślę Ci pw :tak:

Witam wieczorem, wpadłam napisać dobranoc :-) Kuba zaraz spać idzie bo jutro do przedszkola, M coś się kręci a ja padam :baffled: jakoś dzisiaj cały dzień w ruchu miałam a spać mi się chce przez tą pogodę, tylko czekać do weekendu aż będzie prawie 18 stopni ;-) no to tyle, idę spróbować babeczek z jabłkiem i cynamonem czy dobre mi wyszły ;-) do jutra Laseczki ;-)

reklama
witam.
ja juz po 3 krwawieniu ,ale nadal w dwupaku.
pozdrawiam
My tu nadal za Ciebie i Karolinkę kciuki ściskamy i myślami z Wami jesteśmy. :tak:

Bodzinka to zdjęcie na blogu to Ty :szok: wrrr Laska :-D mi już się spodobały kolczyki dwie pary ;-) wyślę Ci pw :tak:

Witam wieczorem, wpadłam napisać dobranoc :-) Kuba zaraz spać idzie bo jutro do przedszkola, M coś się kręci a ja padam :baffled: jakoś dzisiaj cały dzień w ruchu miałam a spać mi się chce przez tą pogodę, tylko czekać do weekendu aż będzie prawie 18 stopni ;-) no to tyle, idę spróbować babeczek z jabłkiem i cynamonem czy dobre mi wyszły ;-) do jutra Laseczki ;-)
W kobietach gustujesz? :-D Wrrrrr. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Babeczki? :eek::-D
I na noc mi robisz takiego smaka, jak ja na diecie? :szok:

Łóżko mnie wołało, doczekać się nie mogło ...aż w końcu poszło mecz oglądać. :-D Ale dziś numer odwalił ten mój chłop. Zapomniałam wam napisać, z reszta czasu w ciągu dnia nie było. :-p
Dzwonie do niego i mówię:
-Jak będziesz jechał z pracy to kup mi w markecie podpaski ze skrzydełkami
- Ok. - po czym rozłączyłam się, bo odrabiałam lekcje z Julią.
Mąż przyjeżdża daje mi podpaski i kilogram skrzydełek. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Justaaaaa ha ha ha ha. Padłam:-):-):-):-)
Beata niom to ja :-p Tak się jakoś złożyło, ale pociesze Cię na co dzien wygladam jak taka baba z papilotami i w szlafroku :-p
Musze nowe wrzucić ale dzisiaj chyba nie dam rady po prostu..Na FB wrzucam ale mnie wkurza i cos tnie!!!

Justa padłam hehe :-D to teraz mcgyver i rób ze skrzydełkami hehe :-D a wiesz kiedyś się eksperymentowało :-p
Bodzinka super masz kolor włosów :tak: wiadomość poszła na mail :tak:

Idę się kłaść spać, jutro trzeba wstać i Kubę do przedszkola zaprowadzić ;-) dobranoc do jutra :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczornie!
Miałam nadrobić ale jak zobaczyłam posta swojego na 5tej stronie:baffled:, to mi się nie chce :-D:-D.
As, kochana 3majcie się! Jesteśmy myślami z Tobą :tak:
Justa, dooobre ze skrzydełkami :-D:-D:-D:-D.
No to ja zajrzę jutro ;-)

Aelreda, a jak Wiktorek reaguje na maseczkę ?

Śmiechem, mimo że mojego uśmiechu nie widzi :-)

Acha ta wysypka to nie od proszku:no: juz wiem na 100% ze to od masci rozgrzewajacej Pulmex baby!!! Dzis zaczyna juz znikac. Nie smaruje od kilku dni juz.... Ze tez dopiero dzis mnie oswieciło ze to to!
Nie poodpisuje wszystkim bo padam.... moze poxniej:tak:
Olo juz woła... wykonczy mnie dzis!

Oj Biedaczek! Ale to dobrze że już wiadomo skąd ta wysypka. Zdrówka :-)

Różyczka u mnie to samo:-DMój to nawet w nocy wędruje po łóżku:-D ale dorasta mi chłopak bo sam zaczął się przytulać:tak:oczywiście nie zawsze i nie za długo ale ma takie napady i przyznam się że bardzo to lubię;-)Jak podejdzie przytuli się i powie ko......(kocham):-)

Mój mały niby mniejszy od waszych dzieciaków, a też podczas snu potrafi obudzić się główką w nogach :-D

Ael sam seks :-) Mąz się pewnie oprzeć Ci się nie umie :-p

Ooo tak sam seks....temu bierze mnie od tyłu bo nie widzi buzi :-D haha :-D

maleństwo śpi więc my jemy zaraz kolacje potem serial obejrzę pokręcę się troche i lulu idziemy
do jutra kobietki

Spokojnej nocy :*

witam.
ja juz po 3 krwawieniu ,ale nadal w dwupaku.
pozdrawiam

KOCHANA KCIUKI MOCNO TRZYMAM, STARAM SIĘ NAWET U NÓG! :-)
Karolinko słuchaj się mamusi, wyjdź za kilka tygodni!!!

Ael zdrówka Kochana :tak:a w maseczce super wyglądasz :-)

Ta wyglądam jak świnia z siodłem, czyli mi nie pasuje :-D
Spokojnej nocy kochana :*

. Zapomniałam wam napisać, z reszta czasu w ciągu dnia nie było. :-p
Dzwonie do niego i mówię:
-Jak będziesz jechał z pracy to kup mi w markecie podpaski ze skrzydełkami
- Ok. - po czym rozłączyłam się, bo odrabiałam lekcje z Julią.
Mąż przyjeżdża daje mi podpaski i kilogram skrzydełek. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

BUHAHAHAHAHA DOBRY TWÓJ MĄŻ!!! HAHAHA Nawet mój P się z tego śmiał, ale stwierdził, że takie nawet i dobre wyjście będzie co na obiad :-D

Ooo tak sam seks....temu bierze mnie od tyłu bo nie widzi buzi :-D haha :-D
Ta wyglądam jak świnia z siodłem, czyli mi nie pasuje :-D
Spokojnej nocy kochana :*
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Dzień dobry!
Na dworze szaro, buro i ponuro.
Wyciągam dziś maszynę i zaczynam znowu szycie , bo pogoda nie nastraja mnie na mycie okien.

Dziewczyny mam prośbę. :sorry:

Proszę o kliknięcie na Jolę Radomską "Panią Niteczkę" w linku na Kandydatkę do tytułu Kobiety Roku 2011? Kandydatki do tytułu Kobieta Roku 2011 - Onet Wiadomości
Z góry bardzo dziękuję!

Zainteresowanych informuję, iż 15 marca o 16:15 na Polsacie w "Interwencjach " będzie reportaż o Joli. :tak:

A tutaj jest jej blog , opis tego co robi, jak jej życie płynie z dnia na dzień. Panie Prezydencie, Panie Premierze jak żyć? - list otwarty z wołaniem o pomoc - Pani Niteczka prezentuje - Onet.pl Blog

Witam się dziewczynki!
Z kubkiem kawy w ręku zasiadam :-).
Humor mam taki jak pogodę za oknem... :dry:.
Wstałam po szóstej ale polegiwałam jeszcze sobie w wyrku, bo jakoś nie chciało mi się wstać :-p i od jakiejś pół godzinki jestem na nogach.
Pościągałam już rzeczy z suszarki i muszę wsiąść się za to niewdzięczne prasowanie :sad:. Nie mam pomysłu co na obiad...
Matko żeby mi się chciało jak mi się nie chce :-D.
Justa, zagłosowałam na "Panią Niteczkę". Mam nadzieję, że jej się uda, bo jest na II miejscu <póki co ;-)>.
No to miłego spokojnego oraz udanego i słonecznego dnia! :-)

reklama
Do góry