reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiecie co wkurzyłam się trochę.
W czwartek kupiłam Emilowi koszulkę na allegro z Myszką miki,
pieniążki nie wielkie,bo 10,50 z przesyłką,ale wpłaciłam od razu kasę,a koszulki nie ma.
Więc dziś zapytałam,czy doszły pieniążki i kiedy mogę spodziewać się koszulki,
a on mi odpisuje,że tak doszły już w piątek(bo ten sam bank),a o wysyłce mnie poinformują.
Nosz kuźwa,toć oni jej jeszcze nawet nie wysłali.
797653.gif
797653.gif

Ja jak mi tylko zaksięgują pieniążki,to lecę od razu wysłać,jeśli nie mogę to informuję,
ze pieniądze są a paczkę nadam jutro,bo coś tam,coś tam.
A tutaj to wogóle masakra jakaś.
A właśnie muszę iść na pocztę bo mam do wysłania 2 paczki,co mi poszły ciuszki na szafce.

A i do sklepu trzeba by wyjść,bo w lodówce mam tak jakby przeciąg,
wodę mineralną trzeba kupić,bo Emil się upomina,o minelalną
A tak wogóle to dziś rano wstał,zakłada spodnie dresowe,i idzie na przedpokój po buty,
ja go pytam,:

Ja:synyś,jest jeszcze za wcześnie ,dokąd ty idziesz ?
E:no jak to do kąd do przedszkola.
2752390508.gif

Ja oczy w słup i po słupie,hahahaha.
No nieźle się zapowiada,oby mu ten zapał do września nie minął.

reklama
Justa dziękuję za info.
AS &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Asiula no czasem są takie chamy na allegro, że szkoda gadać. My z P wystawiamy jego figurki z gier, czasem odlewy dużych figurek nie do dostania teraz w Pl.
Wystawiliśmy taki jeden odlew, bardzo cenny, dużo obserwujących, kilku licytujących, ogólnie pod koniec aukcji bitwa. Kupił jeden gościu, aukcja kończyła się na wieczór. Następnego dnia facet pisze do nas majla, że jemu się nie wydaje, że to jest oryginał, bo wg niego nie są odlewy obrobione (no odlewy w stanie surowym, nie ruszone kompletnie!!), nie mają jakieś wytłoczonego znaczka (nie miały bo akurat z tej serii nie były wytłaczane) i on nie da za to 100 zł, tylko 40 wraz z kosztem przesyłki. Mój P specjalnie dzwonił do kolegi ze sklepu, który mu te odlew kilka dobrych lat temu sprzedał. Ten potwierdził, oryginał sprowadzony specjalnie z UK.
Dalszą korespondencję przejęłam ja, napisałam gościowi, że jak nie był pewny to po co licytował, było kilku innych chętnych, że jak było napisane tak jest naprawdę, odlew oryginalny, specjalnie sprowadzany, że P zajmuje się figurkami od 20 lat i nie trafił na jakiegoś szczyla którego może oszukać. Więc albo kupuje, albo sprawa ląduje w allegro po pierwsze za niedotrzymanie warunków sprzedaży, oraz zmiany tych warunków po zakończeniu aukcji dzięki czemu będzie miał zablokowane konto.
Cisza jak makiem zasiał, parę godzin później wpłata. Wysłaliśmy na drugi dzień, szybko doszła, komentarz wystawiony przez gościa, że towar zgodny z opisem, poleca....

A chłopaka masz udanego, ciesz się garnie się do przedszkola :-)

Beatko zapalone. bardzo współczuje koleżanki, nawet nie wyobrażam sobie takiej wielkiej straty.

Witajcie Kochane ja od rana biegam i załatwiam i przedszkole i złobek zobaczymy czy sie dostanie;)U nas najtansze 380 zł +wyzywienie masakra jakas!No ale czego ja nie zrobie dla mojej kochanej sroczki;)
teraz zasiadłam by pisac mężowi podanie o podwyzkę coś ciężko mi to idzie;)

AS KCIUKI!!!!!!!!!!!
Beata
[*]

Bodzinka, wczoraj P powiedziałam, czy zdaje sobie sprawę, że mały będzie od niego większy. Ten tylko westchnął i ciężko stwierdził, że wie XD
Mały to mi do 70 cm chyba dochodzi. Przerośnie niedługo przewijak :-)

reklama
Do góry