reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Krolcia no niby jestem już 6 dni po terminie. Bo jeśli liczyć dni z cyklu @ miała wypaść 8 marca, ale ok 24 lutego przestałam kompletnie karmić.

KROLCIA BABO BOSKI SWETEREK! Jak bym się ładnie uśmiechnęła do Ciebie to mogłabyś mi czapeczkę dla młodego zrobić? Bo się mojej siostry ani mamy nie doproszę za Chiny. Mam 3 zdjęcia takich fajnych czapeczek, myślę, że to drutowe ale ja na drutach się nigdy nie uczyłam tylko na szydełku.

reklama
krolcia już go zrobiłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!przecież chyba wczoraj czy przedwczoraj pytałaś o wzór!!!!!!!!!!!
a jaki boski!!!!!!!!!!i to z kapturkiem!!!!!!!!!!!rewelacja! weź ty rób je na prawdę na sprzedaż zarobisz kochana na 100%

No juuuż!! Trzy dni mi zeszło!!! Tak szybko bo nieduży jest. To jakieś 86/92. Im mniejsze tym szybciej he he. Muszę jeszcze z lewej strony wszystko powykańczać i będzie gotowy.:tak:

Różyczka to akurat sama. Ale dysponuję też sporą garścią gazetek ze wzorami dla maluchów. Jak coś to mogę zeskanować i podesłać.

Ostatnia edycja:
To ja zaczynam się załamywać każda ma jakieś talenty robicie cudne rzeczy a ja?d..pa nic:dry:

A dostałaś dziś po pupie???
Gotować umiesz dobrze? Ładnie szyć? Może bukiety ładne robisz?

Na pewno jesteś w czymś super dobra, nie pisz mi głupot bo przelecę się do Ciebie z pasem i wyperswaduje głupie myśli!:angry:

Krolciu mnie bardzo podoba się ta pierwsza z uszami

reklama
Ael:-D;-):-) to ja na ciebie czekam z tym pasem:-D:-D:-D
Z takich cudeniek to ja nic chyba nie potrafię robić,gotować coś umiem w końcu muszę żywić moich chłopców i ich jeszcze nie otrułam:-p:-D ale żebym była jakąś wspaniała kucharka to raczej nie
Uwielbiałam kiedyś robić makijaże ale już dawno tego nie robiłam i już raczej nie będę:no: no i potrafię zrobić balejage z kilku kolorów:-D a fryzjerką też nie jestem:-D ale mam synka więc moje umiejętności raczej nie będą wykorzystywane:no::-D

jak patrzę na te rzeczy które dziewczyny robią to aż mnie zatyka bo ja nawet nie miałabym tyle cierpliwości do tego !

Do góry