reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Popatrzcie jakie cudeńka dostałam od Bodzi. :-)

DSCN8610.jpg

Witajcie .:-)
Piękne słoneczko i w miarę ciepło i u mnie. :tak:
Bodzinka super ofertę upolowałaś. :tak:
Beata każda z nas na swój sposób jest utalentowana. :-D:tak:Bo my wszystkie zdolne i mądre babki. :tak:
Asieńka paczka będzie ważyła ok 0,5 kg. :tak:

Lecę szybko pościelać łóżka , zjeść coś i do szycia.

reklama
Witam:)
My po sniadanku, mieszkanie ogarniete wiec zaraz mykamy na spacerek! Zwłaszcza ze pogoda za oknem cudna! Słoneczko swieci:-)! Az wreszcie sie chce zyc!!!!
Bodzinka no no to zes okazje upolowała:tak: ja tez musze smykowi jakies trampki kupic ale to jak przyjdzie wypłata bo jestem juz spłukana i nie wiem w sumie na co ta kasa poszła:baffled: Półbuty ma z jesieni wiec o tyle mniej wydatku. Kurteczki i czapeczki sa wiec WIOSNO PRZYJDZ!!!!!

CUDENKA KOCHANE ROBICIE!!!!!!!!

Tak mysle ze moze ja bym jakis talent odkryła to zawsze jakis grosz dodatkowy by wpadł....
Justa te Twoje króliki mnie powalaja na kolana! Ja bym sobie takiego zamówiła u Ciebie co? Tylko blizej swiat jak kaska wpadnie:tak: Trudno sie takie króle szyje?? Masz pewno jakis wzór?

Babeczki miłego dnia!!!
Zmykam na spacerek z młodym ale pewnie bede zagladac co raz dzis do was! Zwłaszcza ze P. wróci z pracy pozno bo ma jakies dodatkowe zlecenie:tak:

Babeczki miłego dnia!!!

Witam również z kawką.;-)
Średnio wyspana ale ujdzie.:-D

Brat godzinę temu wystartował. Z dziewczyną wyjechali do Holandii do pracy przez jakiegoś pośrednika. Nie powiem, nerwa lekkiego człowiek ma:baffled:. No mam nadzieję, że szczęśliwie dojadą.

Justa te Twoje króliki mnie powalaja na kolana! Ja bym sobie takiego zamówiła u Ciebie co? Tylko blizej swiat jak kaska wpadnie:tak: Trudno sie takie króle szyje?? Masz pewno jakis wzór?
To strasznie czasochłonne. Praktycznie wszystko ręcznie się wyszywa. Wszystko musi być dopracowane. :tak:
5-tka królików prawie już uszyta. :tak: Jutro postaram się wkleić fotki, będziesz mogła wybrać sobie. :tak: Chłopca czy dziewczynkę?
Witam również z kawką.;-)
Średnio wyspana ale ujdzie.:-D

Brat godzinę temu wystartował. Z dziewczyną wyjechali do Holandii do pracy przez jakiegoś pośrednika. Nie powiem, nerwa lekkiego człowiek ma:baffled:. No mam nadzieję, że szczęśliwie dojadą.
Pracę zaklepaną już mają?
Moja sis jest na ostatnim roku studiów i też jak tylko skończy wyjeżdża do swojego chłopaka do Londynu. :tak: Chciała już teraz , razem z nim lecieć, ale namówiliśmy ją , by studia skończyła, bo tyle kasy włożyła...szkoda by było , zwłaszcza, że to ostatni rok.

Tak mają. Przez pośrednika ta praca. Mieli już w lutym jechać, ale nie było ofert. Teraz się odezwali, że do tuneli na paprykę i pomidory potrzebują. No więc szybkie pakowanko, zebranie kasy i wystartowali.

reklama
Justa ja tez mam kolczyki od Bodzinki i już następne zarezerwowane i zamówienie na korale są :-)
O właśnie Bodzinka mail wysłany następny ;-)

Witam, pogoda jeszcze pochmurna ale jutro ma być ładnie :-) Kuba w przedszkolu a ja w trakcie roboty :tak: pralka właśnie dała znać że skończyła pranie, w kuchni czystko i mięsko na sosik się gotuje :-) no i trzeba uciekać bo jakoś czas mi szybko leci ;-) zajrzę później :tak:

Do góry