reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej hej u mnie juz czuć swięta;)jeden pokój ogarniety:)
mam pytanie w czym pierzecie firany??
Ja w Vizirze i dodaje sody.:tak:

Jedna super ekstra krecha.
Uhhh , pewno ulga. :-D

Justa miałam się pytać, telefon też od Bodzinki :-D
Nooo, dlatego w takim szoku byłam jak dostałam tyle gratisów. :-D
Ael gratki dwóch kresek :-) ja będę czekać na @ za półtora tygodnia :confused2:

Baetkoooo! Jedna kreska mi wyszłaaa!!!!

Mam zawał....

Buahahah :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

My po spacerku, po obiadku, chwila przerwy na herbatkę i uciekam do roboty.
Zapowiada się jutro piękna pogoda,nareszcie okna umyję, bo świata nie widać. :tak:

reklama
hej
u nas jakoś dzień leci dziś nie poszliśmy na spacer bo u nas trochę wieje a słoneczko nie dawno dopiero wyszło no i ja z powodu @ nie mam ochoty się ruszać z domu.
Jednak jutro sobie odbijemy:tak:
Tak myślałam że może w sobotę się wybierzemy do ZOO?ale jeszcze nie wiem
miłego popołudnia

Ael przepraszam miałam napisać jedną a nie wiem czemu mi wyszły dwie :-p

Dobra dobra! Winny się tłumaczy :p

hej
u nas jakoś dzień leci dziś nie poszliśmy na spacer bo u nas trochę wieje a słoneczko nie dawno dopiero wyszło no i ja z powodu @ nie mam ochoty się ruszać z domu.
Jednak jutro sobie odbijemy:tak:
Tak myślałam że może w sobotę się wybierzemy do ZOO?ale jeszcze nie wiem
miłego popołudnia

U nas też znowu okropna pogoda, wyszło słońce dokładnie wtedy wyszliśmy na szczepienia, zaszło jak weszliśmy do domu :-D

A tak z innej beczki, w niedzielę kończy mi się macierzyński :-) O jejciu jaka ja biedna z tego powodu :-D

Yyyyyyy yyyyyyyyyyy ale ja nic nie wiem o telefonie......:laugh2::laugh2:
A kolczyki gratisy bo sie Justa naczekała..najpierw list zaginal potem Bodzia nie miała czasu....

Ostatnia edycja:
ja bym tez jakieś witaminki zaaplikowała sobie dodatkowo, ale już Femibion wzięty to raczej dodatkowo więcej nic nie pasuje, no z wyjątkiem kanapek z czosnkiem, chrzanem i cebulą, każdy specyfik oczywiście na innej kanapce :-D
jakaś dziś byłam nie dobita cały dzień, więc nie doczytam co tam u was, ale mam nadzieję że mi darujecie :sorry:

miłego wieczorku mamuśki!

Zdążyłam wyjść z BB , zasiąść przy szyciu i telefon. :eek: Psiapsiółka wpadła na kawę. :tak: I capnęła mi jednego królika dla swojej siostrzenicy. :-D
Męża mam na treningu, dzieci w łóżkach...ja odpoczywam ;-) , bo wzrok od tego szycia już mi siada.

Bodzia. :-D Może listonosz się pomylił , lub w ramach zaginięcia listu dodał gratis telefon. :-D A tak serio, to mój szrot. :confused2:
Aga no właśnie coś wyczuwałam w tym Twoim pisaniu, że coś nie teges jesteś.:tak:Taka jakaś niewyraźna...Przewiało cię gdzieś? Buziaczki kruszynko :*
A gdzie fanta? Obraziła się na nas?:eek:
Wrublik wybaczamy. Nie wskazane jest w ciąży przesiadywanie długie przed kompem. ;-)Usprawiedliwiona jesteś. :-)
Ael to ci się dopiero utnie. :-p

Justynka mam na razie początki kataru ale czuję jak mnie bierze jednak jeszcze temp nie mam.Może mi przejdzie do jutra ,mam nadzieje bo zapowiadają na jutro ciepełko więc w domu nie chce siedzieć.Witaminki wzięłam więc może będzie lepiej.dzięki kochana jesteś:*
a fanta miała napięty grafik to pewnie dlatego jej dziś nie było
W ogóle coś dziewczyny się obijają ale chyba poczuły wiosnę:-D

reklama
Ja mam wahania nastroju. :sorry:
Raz jestem very happy, a raz tak mnie nosi, że walę pięścią w stół i krzyczę " dość !" .
Aguś tym "Justynka" to mnie zupełnie rozwaliłaś! Tylko moja psiapsiółka ( która mnie dziś nawiedziła) tak do mnie mówi .:tak::-) Rozczuliłam się ... Big buziak. :* A Dziubasek mały śpi?
No i mąż tak mówił w czasie nocy poślubnej. :-D

Do góry