reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Justa aaaaaaaaaa :-)to ja myslałam ze ubrania szyjesz:-) Ale te zajace super sa! Mozna takiego kupic u Ciebie?????
aguska wspólczuje @! Mnie tez cos przuch pobolewa jak na okres a to srodek cyklu... :/
As kciuki dalej trzymamy mocno!!!!! Dzielne jestescie z Karolinka! &&&&&&&&&&&&&&
Beatka
[*]

Własnie sie na to natknełam... nie komentuje.... :baffled:
Kto głosuje za obowiązkowymi testami na inteligencję - DEMOTY

U mnie własnie przestało padac i słonce sie pokazało.... Olo spi...
Ja sie chyba wezme za robienie kabłaczków....
fanta walczysz dalej z praniem:-p??

reklama
Różyczka dobre :tak:ja jestem za takimi testami ;-)
Ael co za facet, chyba czytać nie umie skoro się jeszcze targował :no: powalają mnie tacy ludzie :dry: dobrze że zapłacił :tak: ja raz tylko trafiłam na oszusta, wystawiał wkłady do maszynki gilette :tak: no i kasa poszła i maszynek brak :dry: trochę kasy przytulił ale mam nadzieję że go złapali bo inni poszli z tym na policję :tak:

Kuba już w domu, ogląda sobie bajkę a ja korzystam z chwili spokoju :-) obiadek mam już przyszykowany, zaraz ziemniaczki wstawię na gaz i mięsko podgrzeje i gotowe będzie :tak: koleżanka powiedziała że dzisiaj wpadnie ale coś mi się nie uśmiecha bo jej dzieci za bardzo rozpieszczone i się nie słuchają :no: no ale raz na jakiś czas mogę to znieść :sorry2: w domu zauważyłam że Kuba ma mega siniaka na policzku, akurat na wysokości żuchwy i coś jęczy że go boli jak je :sorry2: jutro będę musiała pogadać z babkami w przedszkolu co i jak bo Kuba mówi że ktoś go uderzył, ale to musiało być porządnie bo widać :dry:

Witajcie!
Zyje, bylam dzisiaj na targach pracy. Głownie banki poszukiwaly mgr ekonomii, a wiec nicio!
Lenka - wiesz co, te ceny to jeszcze nie sa, az tak zle. Bywa niestety gorzej!u nas tez najnizsze czesne tak wyglada!

to i ja wpadam
mały dziś ciągle bajki na kompie oglądał to nawet na chwile nie mogłam wejść teraz mi skacze:sorry2:
Beata zapytaj się o tego siniaka bo skoro Kuba mówi że ktoś go uderzył to trzeba to wyjaśnić;-)
Bodzinka ale słodziak:-D:-);-) no i fakt może olbrzymem nie jest ale jakby było nodno na świecie jakby każdy był taki sam;-)
Ael ale mieliście akcje no niestety na allegro trzeba uważać:sorry2:

Chciałam napisać co tu taka cisza, ale macie starsze dzieciaczki to więcej roboty hihi :-)

Ja dziś już o niebo lepiej się czuje, praktycznie nic nie ma z choroby, dzięki Bogu już nie leci ze mnie pot jak z kranu, tylko mam chrypę jakbym pół nocy zdzierała gardło przy ciężkim metalu haha :-)

Kochane powiedzcie mi jak karmiłyście piersią to jak było z waszymi czerwonymi ciociami i jak przestałyście karmić to po jakim czasie wredota się pojawiła?
Niby wyczytałam, że po zaprzestaniu karmienia wyczekiwanie na okres może się wydłużyć, ale i tak jestem trochę zdygana. Gumek jakoś nie spieszyło się nam kupować, ale ufałam P że zdąży.
Na wszelki niedźwiadek jutro walnę testa. Ale jak zobaczę dwie krechy to wpierw zamorduje P, potem sie, potem pomyślę jak tą nowinę moim rodzicielom przekazać, a potem zastanowię się jak szybko schudnę na głodówce by zaoszczędzić pieniędzy....

Ael kochana ja nie pomogę bo ja króciutko karmiłam piersią,jednak uważam że powinnaś wyluzować pewnie nadal nie masz @ przez chorobę jesteś osłabiona i to może też wpłynęło na jej brak.Najpierw do końca wyzdrowiej a potem zobaczysz że wszystko będzie oki;-)

Aguś chorować zaczęłam po terminie spodziewanej @. Nigdy mi organizm na chorobę nie reagował. Nigdy u mnie nie było takich uchybień. Poczytałam na internecie o końcu laktacji i pierwszym okresie, najprawdopodobniej się przesunie. Tak myślę, bo wczoraj jeszcze kropelki wyciskałam z prawej piersi, że chyba muszę poczekać na kompletny brak laktacji by @ się pojawiła.
Temu pytam was dziewczyny o to :-)

Ael skoro coś tam jeszcze leci to poczekaj spokojnie na @.Bez paniki;-)
A z doświadczenia wiem że po ciąży może wszystko się pozmieniać w organizmie więc tak jak nigdy nie reagowałaś na chorobę spóźnionym okresem to teraz tak może być:tak: U Ciebie to jeszcze hormony wariują jesteś dopiero 4 msc po porodzie a to bardzo krótko:tak:
Ja po cc, bulgotanie w brzuchu czułam prawie do roku po operacji:sorry2:i czułam jakby ktoś tam jeszcze był:-D
No i u mnie wszystko się bardzo poprzestawiało:sorry2:

Aguś też jestem po cc.
Jedyne co się u mnie zmieniło to ja mam bardzo często biegunki. Takie na raz, wszystko się oczyszcza i spokój. Na dużo różnych pokarmów tak reaguje. Ale ani śluzu ani krwi nie ma więc nie mam co panikować i lecieć do lekarzy.
U mnie te krwawienia po porodzie wyglądały tak, po równych 6 tygodniach czyli skończonym połogu dostałam jednodniowego krwawienio-plamienia.
Potem miesiąc później 4 dni @, potem miesiąc później 5 dni @. Ale to jeszcze jak karmiłam piersią. Poczekam, zobaczę też jak test wyjdzie.

reklama
Ja pierwszą 2 dostałam dwa miesiace po skończeniu karmienia i jest w miarę regularna +/- 2 dni. A ile Ci się spóźnia? Może sie to wszystko jeszcze przestawiać ale ja chyba też dla spokojności zrobiłabym testa.

Beata
ja bym spytała o co chodzi! Co one nie widziały czy jak???

Przeboje z all...chyba kazdemu się trafiły. Też mieliśmy taki przypadek, ale po tygodniach awantur udało nam sie odzyskać pieniądze ale wielu nie miało tyle szczęścia. Gość ma teraz blokadę na koncie.

As
kciuki!:tak:

Moje ostatnio wydziergane

Ostatnia edycja:
Do góry