Sunshine6
Fanka BB :)
Co więcej co więcej...kupuj nie zagaduj ;D Tfu tfu...będzie baba!!!!
Nio, nio nie zapedzaj sie
mi zostalo tylko ogladanie nio chyba ze masz dziewczece na sprzedaz 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Co więcej co więcej...kupuj nie zagaduj ;D Tfu tfu...będzie baba!!!!
mi zostalo tylko ogladanie nio chyba ze masz dziewczece na sprzedaz 
Dziewczyny czy do chrztu musi byc biala sukienka czy moze byc np kremowa? Wiem moze troszke wczesnie mowic o chrzcie ale znalazlam taka sukieneczke i chyba sie skusze![]()
eBay - The UK's Online Marketplace
Zaza kupujemy u tej samej uzytkowniczki. Ja czekam na zakonczenie jeszcze paru akucji i tez bede oczekiwac na przesylkepowiedz mi jak z jakoscia tych ciuszkow... rzeczywiscie opisy i zdjecia odzwierciedlaja stan faktyczny ?? no i czy dlugo sie na przesylke czeka?
![]()
no ale ja mam teraz szlaban na zakupy, więc licytuj do woli 
Jak dla mnie może być każda...ja kupiłam niebieską ;D
plisss
wiec zobaczeDziewczyny czy do chrztu musi byc biala sukienka czy moze byc np kremowa? Wiem moze troszke wczesnie mowic o chrzcie ale znalazlam taka sukieneczke i chyba sie skusze![]()
eBay - The UK's Online Marketplace