AniaSm
Fanka BB :)
coś już mówili dzisiaj w DDTVN o tym , ja nawet nie czytam w całości bo mi się płakać chce , że ludzie potrafią być tak okrutni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sawi ja do tej pory bardzo lubilam byc w ciazy. Super znosilam, świetnie i atrakcyjnie sie czulam teraz to jakas tragedia
cleo co nei zechce, zmusimy ja :-)
teraz zabawna historia. Moja ciocia 120 kilowa kobiet poslizgnela sie na jakims oleju czy czyms, akurat dzwigala wielkie i ciezkie pudlo, wiec potlukla sie okrutnie, zwlaszcza miednice, przy tym prawie szpagat zrobila. Pojechala do szpitala. Oczywiscie sie naczekala a lekarz zlecil rtg kolna ona ze w kolno jej nic nie jest tylko miednica ja bardzo boli. Dopiero po kilku godzinach udalo jej sie wyprosic rtg miednicy. Okazala sie mocno zbita. Dostala jakies tam leki i wypis a w nim "zbicie miednicy przy robieniu szpagatu"![]()