reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Sawi ja do tej pory bardzo lubilam byc w ciazy. Super znosilam, świetnie i atrakcyjnie sie czulam teraz to jakas tragedia
cleo co nei zechce, zmusimy ja :-)

teraz zabawna historia. Moja ciocia 120 kilowa kobiet poslizgnela sie na jakims oleju czy czyms, akurat dzwigala wielkie i ciezkie pudlo, wiec potlukla sie okrutnie, zwlaszcza miednice, przy tym prawie szpagat zrobila. Pojechala do szpitala. Oczywiscie sie naczekala a lekarz zlecil rtg kolna ona ze w kolno jej nic nie jest tylko miednica ja bardzo boli. Dopiero po kilku godzinach udalo jej sie wyprosic rtg miednicy. Okazala sie mocno zbita. Dostala jakies tam leki i wypis a w nim "zbicie miednicy przy robieniu szpagatu" :-D

Sawi ja do tej pory bardzo lubilam byc w ciazy. Super znosilam, świetnie i atrakcyjnie sie czulam teraz to jakas tragedia
cleo co nei zechce, zmusimy ja :-)

teraz zabawna historia. Moja ciocia 120 kilowa kobiet poslizgnela sie na jakims oleju czy czyms, akurat dzwigala wielkie i ciezkie pudlo, wiec potlukla sie okrutnie, zwlaszcza miednice, przy tym prawie szpagat zrobila. Pojechala do szpitala. Oczywiscie sie naczekala a lekarz zlecil rtg kolna ona ze w kolno jej nic nie jest tylko miednica ja bardzo boli. Dopiero po kilku godzinach udalo jej sie wyprosic rtg miednicy. Okazala sie mocno zbita. Dostala jakies tam leki i wypis a w nim "zbicie miednicy przy robieniu szpagatu" :-D

dobre:-D:-D:-D

kolo 21 jakies dziecko plakalo a moim oknem a ja sciszam tv czy czasem Kubus sie nie obudzil:szok::szok: no masakra, moj Anioleczek pewnie slodko spi a matka sie zamartwia:zawstydzona/y: pobeczalam sobie wieczorkiem i ulzylo, jutro jade do miasta na jakies zakupy wiec jakos zleci. Cholera ta tesknica:baffled:

hej

ja po pracy,nie mogłam nie zajrzeć do Was...

Kilolku ja na wypad do Ciebie zawsze chetna..niech Igiemu troche katar minie tylko.Bardzo chetnie poznam Sawi i Twoje szkraby:-)niech sie szybko ciepło zrobi tylko to wsiadam w KM i jedziemy z Igim:-)

wypis ze szpitala bomba:-D:-D:-D:-D

Pola wypocznij.przyjedzie mały to sie nacieszyc i wysciskasz.Płakusianie też dobre.Uświadamia Nas jakie to szczescie byc matką i mieć kogo kochac i tulić.Buzka

z pracy dostałam zaproszenie na badania :cytologia,usg piersi,morfologia i internista.do konca maja moge sie za darmo przebadac .przyszlo do tesciowej na sres zameldowania.pytalam w robocie gdzie mozna to podobno w medicoverze i gzies...ale fajnie hiihi.usg piersi nigdy nie miałam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cze
Moje zasnęły , ja razem z nimi, potem wlazłam na bb, ale już w stanie nie byłam pisać... Trgedia co ze mną się wyprawia...
Co do małej Madzi wyjdą zapewne jeszcze większe matactwa... ehhh niektórym ZA łatwo przychodzi ciąża.
Polaa - odpoczywaj , relaksuj się póki możesz, a tęsknić zawsze będziesz;-)
Agrafka - zazdroszczę mobilizacji i spotkań ;-)
Kikolek - niezły wypis.:-D:-D
Cleo - to w Biedronie fajne macie pakiety zdrowotne.

Gosia dziś nocą gadała do siebie, rano oczywiście starszej nic nie pasowało i histeria za histerią. Człowiek ma przez to zryty łep na maxa. Nie będę przynudzać, bo jeszcze bardziej czuję się zdołowana.:-D Zapowiedziałam sobie, że w weekendy musimy gdzieś ruszać poza miasto, bo mi brakuje tego. Może jakieś pikniki będziemy organizować?:-D

hej
Cleo fajnie z tymi bdniami

Polaa j wiem z jednej strony fajnie, bo masz luz ale z drugiej ja tez bym tesknila i sie zamartwiala. Ja swoich daje na noc do tesciow jakies 800m od domu, wiec stres duzo mniejszy

Witajcie,

M od wczoraj działa na mnie jak płachta na byka.. grrr.. dobrze , ze jest w pracy.
Pomidorówka powoli dochodzi więc obiadek z głowy. Planuję dziś trochę posprzątać , bo na grzejnikach kocie futro zaległo a dawno tam nie zaglądałam.
Dobrze , że słońce świeci to mały na dworze się wyszaleje :tak:

Mała całą noc się rozkopywała po brzuchu i już ma tego serdecznie dość.. już chcę mieć koniec

reklama
Cleo nie wiedziałam że pracujesz w Biedronce...to jako pierwsza wiesz o nowościach :-D
to dawaj znać jak coś fajnego jest
my tez chetnie do Wawy będziemy jeździć żeby sie spotkać

ja dizś mam pracowity dzień (mam nadzieję że uda sie skończyć)
została do umycia łazienka,drzwi,odkurzyć i umyć podłogi (długo mi sie schodiz to sprzątanie po remoncie,ale musiałam wszystko czyścić bo pył dostał się wszędzie)
i wkońcu zaczne normalnei funkcjonować

wiecie co...zawsze piłam kawusię rozpuszczalną,ale skończyła mi się a miałam potrzebę sie napić,a ż emoja teściowa zostawiła sobie sypaną to zrobiłam i baaaardzo mi smakuje taka kawa...pychotka,chyba sie przestawie na sypką
a któaś z Was jest smakoszką takiej kawy? jakie polecacie
bo tą co mam (tzn. teściowej) to tchibo family a może są jeszcze smaczniejsze

Ostatnia edycja:
Do góry