Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też uwielbiam z expresu,z mleczkiemDziunka no nareszcie.Czyli widze że znalazła sie pomocna dłoń.a sznase na prace popołudniową sa jakieś?
Igi ma apetyt średni...i nie chce iśc na dwór...ja też mam lenia zreszta i robię obiad.Idziemy niedługo na spanie a potem nie popuszczę idę z nim niech pobryka trochę:-)
Sawi ja niecierpie sypanej kawy be.uwielbiam za to capucino,rozpuszcalna z mlekiem albo Inke z mlekiem :-) a najbardziej lubie takie z ekspresu wynalazki jakies latte itp mniam..ale nie mam takiego ekspresu niestety
również moge pomóc szukaćjak to na ulicy??? a u siostry A do kiedy będziecie?jakie są ceny mieszkan ,może pomoge Ci szukac tylko powiedz w jakiej miejscowości i do jakiej kwoty i jakie masz wymogi np ile pokoi chcesz...

ooo corka marnotrawna ;-) co tam u Was?Puk puk jest tam ktoś ?:-)
mam nadzieje, ze M zdąży mi z odsieczą , bo będzie draka;-)
.
, Patryk do tej pory boi się pić i jeść. Pewnie myśli,że zaraz będzie po tym wymiotował.
, na naszą rocznicę poznania się pojechaliśmy do Zakopanego - SAMI
.
,na szczęście B ma dobrych znajomych i nam przywieźli zapasowe;-) jedyne 450km w jedną stronę
)