reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzisiaj cały dzień na dworze :-) suuuuper się bawiłam :-)
zumba na targach super nawet sobie potańczyłam fotki wrzuce później bo ogarniam dzieciaki :-)
i na targach tylko zumba fajna ogólnie porażka ... nic nie było :baffled:

poszukiwanie wiosny czadowe :-) dziewczyny super że udało wam sie dotrzeć :-)

wstępna lista jajeczkowa :-)

sienio
Antuanet
Madziara
Iwonka
mandziula
mirosia
Marzenka
Madzieńka
misia
Motylla ????
eliza
Iza
Karlita

Anaconda

jeśli kogoś ominęłam bardzo przepraszam :-D proszę pisać na czerwono ;-) lub na pw

zapisy mile widziane :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cuuudownie prawie caly dzien na powietrzu to jest to....dzieki dziewczyny i chłopaki;-)za mega mily dzien.....

Mandziula i jak dojechalas bez lusterka??:-D
Karlita czekam na fotki no ja tak wlasnie myslalam ze jedynie zumba urozmaici cala ta impreze....
Iwona az spojzalam na godzine jak czytalam cala liste zrobionych przez Ciebie rzezcy
Elza ojej a jakie Ci sie zapalenie zrobilo po zabiegu????????:crazy:wspolczuje wizyty na fotelu......
Marta mega buziaczek dla pawełka za 1.ROCZEK!!!!!!!!!!!!!!(kiedy to zlecialo??:baffled:)
Misia urodziny wazna sprawa ale jednak nie przemezaj sie....
Sienio zdroeka dla Juli...i co wyladowaliscie na dzialeczce.....
Madzienka "suszi":-Dzjedzone????????????????????
Maltanka o matko tak z minuty na minute Was zlapalo i odrazu antybiotyk?????a ma jakis katar kaszel goraczke?????zdrowka
Emilia ojoj biedna Justysia juz jutro niedziela i oby to byl ostatni zastrzyk......:blink:

B juz spi M po kolacji wiec czas klasc go spac i zorganizowac sobie wieczorek ja mam sprite a P zaopatrzyl sie w browarek.....takze milego wieczoru Wam BaBeczki Wam zycze...........

i ja na chwilkę zawitam....

i podziękuję za wspólny dzionek...chyba wypadłam z rytmu spacerowania bo nogi mnie bolą:-D:-D:-Dale było super, i jeśli tylko będzie poszukiwanie lata to też idziemy....
:tak:;-)

pamiętacie że dzisiaj przestawiamy zegarki...oj ciezko w poniedziałek będzie wstawało się....:sorry2:

Marzenka hehehehe zjemy jutro na śniadanie...
Karlita czeka na fotorelację z zumby...trochę widziałam na fb...ale Ciebie tam nie wypatrzyłam:tak:

Mandziula no właśnie jak podróż....Kola pomógł??

Iwonka o której Ty dzisiaj wstałaś??

Elza zapalenie..uuu współczuję...

Emilka i jak redds kupiony??bo ja już smakuję...zdróweczko...

Misia jak urodzinki??uważaj na siebie..

Madziarka udał się wypad??maluchy stęsknione??

miłego wieczorku

marz zapalenie zrobiło mi się nie wiem od czego.... ale zwariować można... dostałam antybiotyk i mam nadzieję że przejdzie... ale mam zakaz.... przez co cierpi mój J :-):-):-)

Marta Wszystkiego naj...naj... dla Pawełka!!!!

spokojnej nocki....

Witam sobotnio i wiosennie:tak:
pracowity dzień za nami...nogi mi w d...włażą i padam...ale może dzięki temu nie będzie to bezsenna noc:-D
rano ugotowałam obiadek i rosołek dla Natalki:tak:nieco ogarnęłam chałupkę...a po wcześniejszym obiadku zrobiliśmy sobie spacer:tak:piechotką do Plazy na lody....Natalka całą drogę do i pół powrotnej przeszła ładnie na nóżkach:tak::-)troszkę tata poniósł;-)
po powrocie robienie masy i dekorowanie tortu:tak:biszkopty wczoraj już upiekła teściowa:tak:;-)
niestety jestem antytalent i tort wyszedł krzywy:-:)-(oby był zjadliwy:baffled:
23-24 marca 2012 026.jpg23-24 marca 2012 027.jpg23-24 marca 2012 028.jpg

:ninja2::ninja2:
Marta 100 lat i samych słodkości dla Pawełka z okazji pierwszych urodzin!!!!
Cuuudownie prawie caly dzien na powietrzu to jest to....dzieki dziewczyny i chłopaki;-)za mega mily dzien.....
fajnie,że dzień się Wam tak udał:tak:

i podziękuję za wspólny dzionek...chyba wypadłam z rytmu spacerowania bo nogi mnie bolą:-D:-D:-Dale było super, i jeśli tylko będzie poszukiwanie lata to też idziemy....
:-Dza dużo w pracy siedzisz:-D;-)
pamiętacie że dzisiaj przestawiamy zegarki...oj ciezko w poniedziałek będzie wstawało się....:sorry2:
dobrze,że przypomniałaś,bo pamiętałam pamiętałam i zapomniałam jak co do czego przyszło:-D

Misia jak urodzinki??uważaj na siebie..

urodzinki jutro po południu....dziś przygotowania;-)

karlita czekam na fotki z dzisiejszych targów:tak:
Elza ojej:-(wspolczuje wizyty na fotelu......:no:

witam wieczorem....

dziewczyny dziekuję za cudowne towarzystwo przy szukaniu wiosny... pisze sie an każe kolejne szukanie czogokolwiek lub kogokolwiek:-D:-D tak mnie ta wieosna nakręciła, ze posiałam warzywka w tunelu i pomyłam okna:-D:-D:-D Kola cała drogę do domu sie darł żebym pomału jechała bo lsterka nie mam i w pana wiadę:baffled::baffled::baffled: żesz mały drań nie ma czego pamietać tylk że mama w pana wiechała.... na ale dojechaliśmy i jeszcze po dordze zakupy zaliczylismy:tak::tak:
na obiadek wyczarowalismy placki zoemniaczane w sosiku snietanowym z pieczarkami.... mnaim...

misia super tort, jaką masę robiłąś???? a krzywizną sie nie przejmuj, taki miał być... czekamy na relacje smakowe:tak::tak:
elza oby atybiotyk szybko pomógł:tak::tak:

ale nas się na jajeczkowe posiedzenei zbierze.... super już nie mogę sie doczekac
zmykam po pifko i spac bo chyba Kola drugego swieta mi nie zobi i pewnei wstanie rano

życze wiec dobrej nocy

misia tort wygląda apetycznie... i żadnej krzywizny nie widać.... zdolna baba z Ciebie... mój by wyglądał jak krzywa wieża w Pizie ...
madziula ależ Mikuś ma pamięć... a tak swoją drogą to uważaj bez tego lusterka to strach... chociaż masz boczne...

reklama
Mandziula Kola jest bezbledny:-D:-D:-Dale cie wzielo;-)
Misia tort nwyglada bardzo apetycznie krzywizny nie widac a jesli nawet to bez przesady......udanej imprezki...
Elza oj to kuruj sie oby antybiotyk szybko pomogl....
Madzienka w takim razie smacznego....
Gon1a jak zabieg??
Maltanka jak H?????

Do góry