reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

anisiaj mi moje tygodnie ciazy bardzo szybko minely wiec zapewne tez bedziesz za jakis czas mowic" ojjjj to juz 20 tydzien a wydaje sie ze wczoraj tesciora robilam:" hihi tak bedzie kochana
marta o ktorej masz jutro wizyte?

reklama
anisiaj mi obie ciaze minely bardzo szybkooo,ale ten ostatni miesiac ciagnal sie jak flaki z olejem ..byl dluzszy niz cala ciaza :tak:

Bobo na 18 jadę mam gina z naramowic :tak:a jeszcze rano muszę iść do sądu pracy po wniosek
Anisiaj mi bardzo szybko mija czas, nawet nie wiem kiedy mi te tygodnie zleciały

Anisiaj jak dla mnie wszystkim innym pędzą te suwaczki a mi się wooooolno dzieje, może ostatnio ciut przyspieszyło, ale nadal innym jakoś pędzi a tu nic :) cos zaczynam czuć a potem dwa dni nic i te dwa dni są dłuższe niż tydzień wcześniej :)

anisiaj nie wiem jaka byla przyczyna. slabe serduszko mialo dzieciatko i nie poradzilo sobie, zadnej bakterii nie mialam ktora by wywolala poronienie. lekarz powiedzial ze zadzialal jakis czynnik zewnetrzny ale co to nikt mi nie powie a ja nie chce dociekac bo zycia dziecka mi nikt i nic nie wroci. trzeba zyc dalej oczywiscie bede pamietac zawsze o moim dzieciatku szczegolnie ze to byla moja pierwsza ciaza

anisiaj no mnie się dłuży ... ja bym chciała aby synek był już z nami... ale póki co niech sobie tam zdrowo mieszka do 40 tyg.
Tak naprawdę na samym początku odliczałam by skończył się I trymestr... by minął "ten" 12 -13 tydz.
Potem odliczałam do pierwszych ruchów ( czyli do 18 tyg ). A teraz odliczam co 4 tygodnie do następnej wizyty :-) by go zobaczyć :)

reklama
Czyli generalnie odliczanie trwa już od pierwszego testu ;)

Dzięki dziewczyny, trochę mnie pocieszacie ;)

bobo - przepraszam, jeśli Cię uraziłam pytaniem. teraz trzymam kciuki za Twoje staranka, mnie od razu na całego bolały piersi, oczywiście jak na @ ;)

Kochane, a czy Wy piszecie sobie jakiś dziennik ciąży albo pamiętnik dla dziecka? Ja piszę naszemu prywatnego bloga, kiedyś sobie przeczyta moje pierwsze myśli do niego :)

Do góry