reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam się z rana, widzę, że pierwsza:-) Jakoś nie miałam jak wczoraj zajrzeć i dzisiaj od samego rana Was nadrabiam:tak:

Madzienka ma wolne, bo w przeciwnym razie była by już pierwsza:-) eee, to rzeczywiście młode te Grycanki:baffled: ja już zasnęłam na tym i nie obejrzałam.

Justynka ale się z robotą rozpędziłaś:tak: ja jutro za sprzątanie muszę się wziąć, bo dziś nie mam kiedy, zajęcia na uczelni mam od 12 do 20 tak mi się poukładały w tym tygodniu:baffled: A jak Michaś z tymi gilami?

Sunday, Karlita super, że zumba udana, ale jak zawsze przecież:tak:

Elza świetne te krówki, Ty to kreatywna kobietka jesteś:-) a weny nie miałam, sama nie wiem czemu, pogoda chyba mnie przybiła;-)

Madziara trzymaj się w tym szpitalu, na pewno wszystko będzie dobrze, kciuki zaciśnięte:tak:

Lecę na śniadanko, mamy dzisiaj makrelkę, a Cypek już mi na kolana włazi i ciągnie do kuchni:tak:
Dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków za egzamin, kolejny raz okazały się niezawodne:tak:;-)
A spotkanie rezczywiście szykuje się porządne, a ja nie znam żadnej z Was:zawstydzona/y: a to będzie draka:-)

Miłego dnia;-)

Dzień dobry....Jula już w przedszkolu, więc pora na jakieś śniadanko...

Iwonka nic się nie martw szybko nas poznasz i smacznego

Madziarka kciuki juz zacisnęłam

wstawać śpiochy, na dworze słonecznie i jak na razie bezwietrznie

aneta a moze to pies sam sobie ta bramkę otwiera? ja mialam kiedys takiego co wspinal sie po siatce i przechodził na drugą strone ogrodzenia:sorry: Jaki sens jest w codziennym otwieraniu bramki i wypuszczaniu psa? chyba za duzo analizuję:-D

sam to nie, bo nie jest zamykana na klamkę tylko na górze jest taka zakładka, a tam nie dostanie, jak zobaczę kto otwiera to zapytam o sens :-D

Madzienka, iwonka smacznego śniadania :tak:

sunday najszybciej jak się da Was poinformuję po usg

misia firanki i zasłony zostawiłam Pawłowi :tak: współczuję buntu Natalki i cierpliwości życzę

Motylla Mariolcia super że udało Wam się spotkać i pospacerować

normatywna cieszę się że masz dobre wiadomości od lekarzy

Madziara trzymam kciuki za dobre wyniki i żeby Cię wypuścili przed weekendem

elza ładne te krówki :tak: trzymam kciuki za przedszkole

karlita idziesz dzisiaj z Gabi na basen czy E?

talia super że i Ty przyjedziesz

mirosia chłopięcych też mam sporo :tak: Paweł mówi że mogę tani ciuch otworzyć :-D dla dzieci

Nie położyłam wczoraj Oli spać w dzień bo wstała o 9, na noc poszła spać po 20 i myślałam że dzisiaj wstanie wcześniej, to wstała o 8,30. Czekamy jeszcze na Panią od jajek i pojedziemy do Lublina, do rodziców. A ja się znowu nie wyspałam bo dostałam w nocy biegunki, tylko nie wiem od czego bo antybiotyk skończyłam brać w tamtym tygodniu.

Witam i ja:)

dzisiaj super nam się spało i gdyby nie dzwonek do drzwi o 7.30 to byśmy dalej spali:tak:. W nocy zauważyłam na suficie w łazience mokrą plamę, i do 1 nie było spania:no: J poszedł do sąsiada nad nami, u nich pod wanną sucho ale zakręcili zawory z wodą bo może rura przecieka.

Iwonka miłego dnia na uczelni, oby czas szybko tam zleciał:tak:

Witam i ja :-):-)
Ojej ale mam dzisiaj opóźnienie :szok::szok:
Najpierw teściowa zadzwoniła i się rozgadałyśmy a potem doczytać was nie mogłam :szok::szok:
Może się wreszcie dzisiaj za te okna wezmę :sorry2::sorry2: ale to nie wiem bo chęci zerowe :no::no:
Madziara kciuki zaciśnięte, zrobią ci tam w szpitalu wszystkie badania i wypuszczą do domu bo jest wszystko w porządku :tak::tak::tak: PAMIĘTAJ O TYM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madzienka widziałaś jaką koło nas "naturę" otworzyli? :confused::confused:
Normatywna super że lekarze tak optymistycznie mówią o córci :tak::tak: ćwiczcie dalej a będzie wszystko ok :tak::tak:
Maltanka co dzisiaj wymyśliłaś? Co będziecie z Hubertem robić? :sorry2::sorry2:
Elza linka wysłałam ci na pw :tak::tak:
Motylla no to nieźle cię Krystek urządził, nie nudzisz się mamusiu przy nim ;-);-):-D:-D
Sienio a co zamierzasz z córą robić od południa? :-p:-p
Antuanet dobrze że Kubuś po ziołach jakoś się trzyma :tak::tak: po ziołach - nieźle to brzmi :-D:-D:-D:-D:-D
Sunday nie ważne czy chłopiec czy dziewczynka działajcie najlepiej codziennie :-p:-p w końcu to bardzo przyjemne :-p;-):-D:-D
Iwona w piątek będziesz już znała prawie wszystkie z nas :-D:-D:-D:-D
Justyna oby to nie była pęknięta rura bo was zaleje całkowicie :szok::szok: no i dobrze że jeszcze przed remontem jesteście ;-);-)
Aneta ojejku oby ta biegunka już się nie pojawiła :no::no: a kiedy ty masz to usg? :confused::confused:
Co do szczepienia to gładko poszło a w nagrodę poszłyśmy na plac zabaw :-D:-D:-D:-D wiało niemiłosiernie ale z kapturami na głowach dałyśmy radę :-D:-D:-D no i zapewne plasterek znowu będzie noszony ze 3 tyg :-D:-D dopóki sam nie odpadnie :-D:-D:-D
Sorki jak kogoś ominęłam ale jakaś rozkojarzona od rana jestem :-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
anetka E chodzi z Gabi bo On ja zabiera z przedszkola i od razu jadą na basen.

Iwonka właśnie to będzie super okazja by nas poznać :-) ale będzie impreza :-)

Madziarka moooocno trzymamy kciukasy

Anaconda rozkojarzona ?? moze Dukan już zaczął działać ???

Witajcie

My dzisiaj tradycyjnie od 6.00 na nogach. Już po śniadanku, zabawach, teraz H męczy Carsy a ja mam chwilkę.

Mam pytanie:
1. Gdzie znajdę w Lublinie sklep z jakimiś domowymi rzeczami typu ręczniki itp.?
2. I jakiś z glazurą, płytkami żeby było tego dużo, tylko nie obi i nie prakticer bo tam nic nie ma?

emilka
nie wiem, to chyba jakiś płyn zbiera się w kanalikach i są chyba powiększone

talia jak wizyta u fryzjera, co robiłaś?

elza super te krówki, a do jakiego przedszkola chcecie się zapisać?

sienio ja też nawet palnem nie kiwnęłam jeśli chodzi o porządki

madziarka będzie dobrze, trzymam kciuki

normatywna a dlaczego wy ją chcecie do chodzenia już zmuszać? przeciez ona jeszcze roku nie ma?
misia tego jęczenia i piszczenia ja mam od poniedziałku już tez dość:sorry2:

madzienka o nie Ty masz wolne, a ja uziemiona w domu, onie nie zgadzam się

iwonka spokojnie to poznasz

justyna
oj nie zazdroszczę mam nadzieję że was nie zaleje

sunday podziwiam za zumbę, naprawdę mi by się nie chciało

anaconda ja patrzę za okno i nie chce mi się myć, mam nadzieję, że padać nie będzie, ps. nie wiem może owieczki dzisiaj zrobimy, albo na spacer wyjdziemy

Ostatnia edycja:
anaconda 7 kwietnia mam usg

maltanka ze sklepami nie pomogę bo my już dawno kupowaliśmy, jedne w Obi, drugie na Rusałce

Justyna wiadomo skąd ta woda na suficie?

ja już zaopatrzona w jajka więc mogę się zbierać, tylko słoneczko gdzieś sobie poszło :baffled:

reklama
Do góry