reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka dzięęęęęki :-)

ale wieje na dworze ... Norb nie lubi takiej pogody

ja na sekundkę

drogie przedszkolanki patrzcie jaki fajny kwiatuszek :-) fajna praca dla dzieciaków w przedszkolu :-)

W świecie zabawek

reklama
Witam

Ewa
fantastyczne info od lekarzy!!! A jakie ty pisanki robisz??
Michał śpi już od pół godziny. Pozmywałam i zasiadłam z zieloną herbatką. Podgrzewam kolację J powinien niedługo wrócić

Pisanki najpierw maluje w łupinkach po cebuli lub barwnikach i skrobie :-)

Ewa a kiedy ten torcik?:-)
Ewa super wieście z wizyty:tak:

Torcik może uda się na 17 kwietnia w bugi jak będzie chciał ktos przyjść :-D

Mam pytanie:
1. Gdzie znajdę w Lublinie sklep z jakimiś domowymi rzeczami typu ręczniki itp.?
2. I jakiś z glazurą, płytkami żeby było tego dużo, tylko nie obi i nie prakticer bo tam nic nie ma

normatywna a dlaczego wy ją chcecie do chodzenia już zmuszać? przeciez ona jeszcze roku nie ma?
1. w plazie jest jest taki sklepik home&you. zalezy co chcesz kupić.
2. My kupowaliśmy leroymerlin do łazienki a do kuchni w sklepie którego o dziwo juz nie ma, jeszcze jest glazura królewska tam też jest spory wybór.

A my Natalki nie chcemy zmuszać do niczego, a ćwiczenia mają na celu ją usprawnić i pomóc raczkować. Do chodzenia to jeszcze daleko ale Pani dr chciała nas przestrzec i tak powiedziała.

A dziś Natalka siadła sobie koło mebli i bach spodobało jej się otwieranie szafek :-p
i mówi bejbi bejbi :-D pozdrowionka i buziaczki :*

witam ale dzisiaj luzik... dzieci mało bo chorują... dyr wyjechała wróci we wtorek...wręcz nuda....
Moniczka jak tam po głosowaniu na dyr...???
Madzienka i jak oceniasz Grycanki po wczorajszym obejrzeniu Kuby??? bo mnie zaskoczyły dość pozytywnie...
Iwonka gratuluje zdanego egzaminu, cieszę sie że wena wróciła... a jesli chodzi o spotkanie to się nie przejmuj bo ja też nie wszystkie znam osobiście.... ale gwarantuje że to bedzie udane spotkanie... bynajmniej te na których byłam (2) były fajne.... bo dziewczyny są fajne
anetka może to jakiś wirus... mój Czarek też coś ma biegunkę i słyszałam że kilka innych znanych mi osób też teraz to przeżywa:-):-)
mam nadzieję że szybko przejdzie...
justynka i co z tą plamą, nie zalało Wam mieszkanka
anaconda brawo dla dzielnej Majeczki....dobrze że już nie czeka ją już żadne szczepienie...
maltanka jeśli chodzi o sklep z glazurą to ja ze względów osobistych poleciłabym obi, a skoro je odrzucasz to niestety nie pomogę, a jesli chodzi o ręczniki to kupisz je w każdym markecie bądz w JYSK-u, albo w Plazie w HOME&YOU.... Czarka chce zapisać do Przedszkola nr 13 na Okrzei, albo 54 na Lwowskiej...
sienio gratuluje ciociu....
mirosia kurcze nie dobrze że ten brzuch Cię tak boli, może to z przepracowania, może powinnaś poleżeć.... chociaż ja bym skontaktowała się z lekarzem....trzymam kciuki...
mariolcia człowiek zbyt często kieruje się emocjami.... dobrze że "wróciłaś"
karlita świetny kwiatuszek.... na pewno wykorzystam ten pomysł...dzięki

Hej

ja Was nie czytałam przyznam sie bo nie miałam kiedy do tego coś mnie bierze od wczoraj dreszcze bolące gardło, a jutro ide wyniki robić i mam jeszcze spotkanie wiec Gabi puszczam znwu do przedszkola bo niania nie ma czasu:sorry2:
Od poniedziałku muszę jej żłobek załatwić wiec wszystko i się zwaliło na ten koniec tygodnia.:crazy:
Po prostu nie wyrabiam teraz też odeszłam na chwilę od szmaty bo nie wiem kedy porządki porobię, zostanie mi weekend

Oświećcie mnie kiedy jest spotkanie???:sorry2::zawstydzona/y:

Maltanka ścinałam ale tak mnie obgoliła że wolałabym zapomnieć że cos robiłam:crazy: co to za okazja u siostry?

Sienio super że masz nowego członka rodziny

Madziara bardzo dobre wieści!!!

Anaconda fajnie że ze szczepieniami macie juz luzik

Talia zapisanaś a nie wiesz kiedy ??? :-p nie rozkladaj się!!! nie wolno!!
nafaszerować sie czosnkiem i cebulą :-)
popijać herbatkę z miodem i cytryną!!

w piątek w ten piątek :-)
godz 19sta
Chata

talia zdrówka życzę, oby gardełko nie bolało...i obyś dotarła na spotkanie w piątek...

faktycznie dzisiaj cisza... jak tak to szalejecie z postami aż cięzko nadrobić a jak dzisiaj ja mam więcej luzu to cisza....ehhhhhhhhhhhh

reklama
witajcie z somersby w rączce....

Sienio od kiedy ta promocja a Almie??;-)
miłego dnia jutro w pracy...

Madzienka i jak oceniasz Grycanki po wczorajszym obejrzeniu Kuby??? bo mnie zaskoczyły dość pozytywnie...

szczerze to nie wsłuchiwałąm się w to co mówiły....
wszystkie się do świąt szykują :-) :rofl2:

tak na pewno, ja pierwsza:-D:-D:-D

Karlita jak Wasze oczko i te krople co Wy używaliście nazywają się SULFACETAMIDUM??
Jula wróciła z czerwonym okiem z przedszkola:blink:i nie wiem czy to wirus to podobno wczoraj jedna dziewczynka takie tez miała czy znowu gdzieś zatarła...

Talia zdróweczka....

Do góry