witam ale dzisiaj luzik... dzieci mało bo chorują... dyr wyjechała wróci we wtorek...wręcz nuda....
Moniczka jak tam po głosowaniu na dyr...???
Madzienka i jak oceniasz Grycanki po wczorajszym obejrzeniu Kuby??? bo mnie zaskoczyły dość pozytywnie...
Iwonka gratuluje zdanego egzaminu, cieszę sie że wena wróciła... a jesli chodzi o spotkanie to się nie przejmuj bo ja też nie wszystkie znam osobiście.... ale gwarantuje że to bedzie udane spotkanie... bynajmniej te na których byłam (2) były fajne.... bo dziewczyny są fajne
anetka może to jakiś wirus... mój Czarek też coś ma biegunkę i słyszałam że kilka innych znanych mi osób też teraz to przeżywa:-):-)
mam nadzieję że szybko przejdzie...
justynka i co z tą plamą, nie zalało Wam mieszkanka
anaconda brawo dla dzielnej Majeczki....dobrze że już nie czeka ją już żadne szczepienie...
maltanka jeśli chodzi o sklep z glazurą to ja ze względów osobistych poleciłabym obi, a skoro je odrzucasz to niestety nie pomogę, a jesli chodzi o ręczniki to kupisz je w każdym markecie bądz w JYSK-u, albo w Plazie w HOME&YOU.... Czarka chce zapisać do Przedszkola nr 13 na Okrzei, albo 54 na Lwowskiej...
sienio gratuluje ciociu....
mirosia kurcze nie dobrze że ten brzuch Cię tak boli, może to z przepracowania, może powinnaś poleżeć.... chociaż ja bym skontaktowała się z lekarzem....trzymam kciuki...
mariolcia człowiek zbyt często kieruje się emocjami.... dobrze że "wróciłaś"
karlita świetny kwiatuszek.... na pewno wykorzystam ten pomysł...dzięki