Czarni
matka wariatka :D
ja redsika i też mam smaka ale nie wiem na co 
na noc drineczka i bedzie git
na noc drineczka i bedzie git
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
:-)
jak ja nienawidze tego miejsca.. 
Kochany Groszku fajnie że się odezwałaś zaczynałyśmy się martwić o Ciebie...Czesc...
zaglądam i zaglądam z niecierpliwością na kolejną czerwień na liście...a tu nic...
To ja trzymam kciuki i przesyłam te pozytywne fluidy !!!!
A ja dziś wybrałam się na betę, bo zaczynam wątpić w tą ciążę z racji braku jakichkolwiek objawów...ale pocałowałam klamkę laboratorium , więc ... zobaczę jutro, może podjade jeszcze raz. Na USG wybieramy sie w przyszłym tyg.
Dziś byliśmy u znajomych, z którymi chcemy się podzielić naszą radością, ale jakoś się nie składało i nie powiedzieliśmy, a poza tym M chciał poczekać do USG i tak jakoś... troche żałuje, bo chciałabym móc chociaż z jedną kolezanką pogadać na ten temat....a tak znów żyję z tą radością sama..z M i z Wami
W sumie to dzisiaj troche się czuje ...słabo, mdło...ale tak minimalnie.... może się zacznie teraz...ehh
he he ja miałam podobnie tyle że typu co dzień wiadomosć że ktoś jest w ciazy koleżanka znajoma ktos z rodziny a potem czas że widziałąm same brzuszkiHej dziewczyny!
Czy Wy też tak macie, że informacje o ciąży Was prześladują ? Mnie się właśnie dziś tak zdarzyło. Włączam TV a tu "Jak ubrać kobietę, która przytyła po ciąży 40 kg", po 20 minutach, "Czy libido kobiety w ciąży wzrasta?", po południu zapisywałam się na wizytę kontrolną do mojego gin. i prosiłam bym zaznaczono że chcę USG a pan do mnie - czy to będzie USG ciążowe?. Zdążyłam wrócić do domu z uczelni, dzwoni pani telemarketer, po sprawdzeniu czy dzwoni do odpowiedniej osoby, pyta "Czy posiada pani dzieci?". Albo zbieg okoliczności albo ... ojjjj chciałabym wierzyć, że wszystko mi mówi że będzie fasolka![]()
;-)
także fasolinki i w tym miesiącu nie będzie...