reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
a ja bez alkoholu...
mój dzisiaj biedny mezulek zostal wymeczony doslownie .... :-D:-)
teraz siedze na dole i mysle jak da rade na nocce dzisiaj , tak samo dzisiaj wracam do zadupiałego pokoju który wynajmuję....
:crazy: jak ja nienawidze tego miejsca..
chcialabym jusz mieszkac z moim ...
niedługo dzien @ cholery .. :| pewnie przyjdzie wrednizna bo jak i inaczej ... chodz powiem wam ze serio teraz albo bedzie albo nie tak se myśle jakaś wyjeb... mnie wzięła na @... coś mi się zdaje że uda nam sie dopiero po ślubie.. :rofl2:

Czesc...
zaglądam i zaglądam z niecierpliwością na kolejną czerwień na liście...a tu nic...
To ja trzymam kciuki i przesyłam te pozytywne fluidy !!!!:)

A ja dziś wybrałam się na betę, bo zaczynam wątpić w tą ciążę z racji braku jakichkolwiek objawów...ale pocałowałam klamkę laboratorium , więc ... zobaczę jutro, może podjade jeszcze raz. Na USG wybieramy sie w przyszłym tyg.
Dziś byliśmy u znajomych, z którymi chcemy się podzielić naszą radością, ale jakoś się nie składało i nie powiedzieliśmy, a poza tym M chciał poczekać do USG i tak jakoś... troche żałuje, bo chciałabym móc chociaż z jedną kolezanką pogadać na ten temat....a tak znów żyję z tą radością sama..z M i z Wami ;)

W sumie to dzisiaj troche się czuje ...słabo, mdło...ale tak minimalnie.... może się zacznie teraz...ehh

Grzanka tak moze byc ze jak sobie we dwoje odetchniecie to pach i dzidziol.

Ja wlasnie wrocilam z kina. Dziewuszki rewelacja! Bylam na igrzyskach smierci, super film.

Czesc...
zaglądam i zaglądam z niecierpliwością na kolejną czerwień na liście...a tu nic...
To ja trzymam kciuki i przesyłam te pozytywne fluidy !!!!:)

A ja dziś wybrałam się na betę, bo zaczynam wątpić w tą ciążę z racji braku jakichkolwiek objawów...ale pocałowałam klamkę laboratorium , więc ... zobaczę jutro, może podjade jeszcze raz. Na USG wybieramy sie w przyszłym tyg.
Dziś byliśmy u znajomych, z którymi chcemy się podzielić naszą radością, ale jakoś się nie składało i nie powiedzieliśmy, a poza tym M chciał poczekać do USG i tak jakoś... troche żałuje, bo chciałabym móc chociaż z jedną kolezanką pogadać na ten temat....a tak znów żyję z tą radością sama..z M i z Wami ;)

W sumie to dzisiaj troche się czuje ...słabo, mdło...ale tak minimalnie.... może się zacznie teraz...ehh
Kochany Groszku fajnie że się odezwałaś zaczynałyśmy się martwić o Ciebie...
nie martw się będzie dobrze a Ty masz prześliczną fasoleczkę u siebie w brzusiu tego sie trzymaj.. :)
objawy u każdej kobiety inaczej to wygląda : )
tzrymam kciukaski za USG :)

agacynda pewnie i nasionka będą silniejsze... :)
dzisiaj szaleliśmy na całego :) a co do nastepnego razu to bedziemy sie starac z tygodnia na tydzien jakos wytrzymywac, jaki to człowiek słaby ale co tam jak sie kochamy to lubimy się chrupać A CO ! :D
dzisiaj sie żegnam , wracam na zadupie i do 4 pustych ścian, jutro jak w pracy bede miala kiedy to napewno sie odezwie, a tak to juz dzisiaj milczeć bede bo nie mam torby do lapka i u mojego kochanego go zostawiam...
tak że dziewczynki miłego wieczoru mało kacków jutro a ja jak zawsze grzecznie i bez % :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
Czy Wy też tak macie, że informacje o ciąży Was prześladują ? Mnie się właśnie dziś tak zdarzyło. Włączam TV a tu "Jak ubrać kobietę, która przytyła po ciąży 40 kg", po 20 minutach, "Czy libido kobiety w ciąży wzrasta?", po południu zapisywałam się na wizytę kontrolną do mojego gin. i prosiłam bym zaznaczono że chcę USG a pan do mnie - czy to będzie USG ciążowe?. Zdążyłam wrócić do domu z uczelni, dzwoni pani telemarketer, po sprawdzeniu czy dzwoni do odpowiedniej osoby, pyta "Czy posiada pani dzieci?". Albo zbieg okoliczności albo ... ojjjj chciałabym wierzyć, że wszystko mi mówi że będzie fasolka :)

Grzana zebys sie nie zdziwiłą że tak bedzie... jak jeszcze po ślubie bedziecie gdzies jechac to juz wogóle :p
MOja przyjaciółka chrzesna Oliwii w podróż poślubna pojechali na kilka dni w góry a potem mówi do mnie ze jej10 dni @ sie spóznia i bach jest nasza Olenka w maju 2 latka kończy :)

Hej dziewczyny!
Czy Wy też tak macie, że informacje o ciąży Was prześladują ? Mnie się właśnie dziś tak zdarzyło. Włączam TV a tu "Jak ubrać kobietę, która przytyła po ciąży 40 kg", po 20 minutach, "Czy libido kobiety w ciąży wzrasta?", po południu zapisywałam się na wizytę kontrolną do mojego gin. i prosiłam bym zaznaczono że chcę USG a pan do mnie - czy to będzie USG ciążowe?. Zdążyłam wrócić do domu z uczelni, dzwoni pani telemarketer, po sprawdzeniu czy dzwoni do odpowiedniej osoby, pyta "Czy posiada pani dzieci?". Albo zbieg okoliczności albo ... ojjjj chciałabym wierzyć, że wszystko mi mówi że będzie fasolka :)
he he ja miałam podobnie tyle że typu co dzień wiadomosć że ktoś jest w ciazy koleżanka znajoma ktos z rodziny a potem czas że widziałąm same brzuszki :D na szczescie mi przeszło ale fasolki brak :/

Hej dziewczyny, nadrobiłam Was. Cały dzień w pracy miałam taki zachrzan, że nawet na moment nie mogłam zajrzeć :( a wesoło było:)
Kropko, ja mam na imię Ania ale tak szczerze mówiąc ja was też bardziej po nikach niż imionach kojarzę :)
Która wywaliła mnie z listy? Co? Przyznać się :-D;-)
Zaraz odnajdę i wkleję.

My mamy dziś ze Sti. pierwszą rocznicę i niestety świętujemy ją na skajpie ale i tak się cieszę:) I winko razem będziemy pić...:)

reklama
A do mnie już widzę, że ewidentnie się zbliża @... Cycochy swędzą jak ta lala... Do tego rano nie mogłam dojeść śniadania bo mi niedobrze było... :wściekła/y: także fasolinki i w tym miesiącu nie będzie...

Do góry