reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Anke przezroczysty, ciągliwy, tzw "kurze białko" jest płodny:) gęsty biały nierozciągliwy jest niepłodny

Bzibziok takich jeszcze nie robiłam i nie jadłam chyba... brzmi bardzo ciekawie i na pewno wypróbuję:)

reklama
a coś mi sie przypomniało z wizyty u lekarza: powiedział w trakcie usg że owulacja była z lewego jajnika, jeden pęcherzyk , potem że endometrium 12mm, a potem że jest ciałko żółte ( i tu najprawdopodobniej powiedział) na prawym jajniku? to nie rozumiem? znaczy się że jednak owu była na dwoch jajnikach?

A ja od kilku dni mam kurze bialko... Moze sie cos uda...

Mykam Dziewczynki z przyjaciolmi na sushi i do kina :* buziaki, do wieczora

Powiedzcie mi, czy przy @ zdarzają Wam się poza zwykłą krwią zaskrzepy, albo coś w rodzaju takiej galarety??Bo ja tak mam od momentu odstawienia tabletek, gin twierdzi, że zdarzają się takie obfite @ i czy da się to jakoś zminimalizować?

jeżeli to jest to co ja myśle to jest to normalne pytałam sie kiedyś dlaczego to tak jest to po prostu krew zalejajaca jak siedzisz leżysz kumuluje sie i jak by zastygała i taki skrzep sie robi cieżko mi to określić słowami ale to normalne żeby taki rzeczy sie nie zdarzały podczas @ byśmy musiały być non stop w ruchu :)

reklama
ja czasem tak mam ale jakoś nigdy się tym specjalnie nie przejmowałam... może dlatego, że jak już coś takiego mam nie nie w takich ilościach żeby mnie to martwiło:)
i tak jak Czarni napisała, to było dla mnie normalne... bo krew tak ma, taka jej natura:]

Do góry