reklama
Bzibziok i Sihaya dziękuje Wam za propozyję na mój urlop
jeszcze muszę wszystko przeanalizować i wogóle to zobaczyć ile czasu bedziemy mieli bo w firmie mojego K namieszali i w czasie kiedy miał mieć urlop zrobili obowiązkowe szkolenie
Ja sie uda to kilka dni się przesunie w czasie ale ja z kolei u siebie jestem zablokowana bo przede mną i po mnie idą na urlopy. zazdroszcze Wam że mieszkacie w górach
Ode mnie wszędzie jest taaaaaak daleko 
Ja sie uda to kilka dni się przesunie w czasie ale ja z kolei u siebie jestem zablokowana bo przede mną i po mnie idą na urlopy. zazdroszcze Wam że mieszkacie w górach
Ode mnie wszędzie jest taaaaaak daleko 
hej laski! poczytałam was trochę, się działo wczoraj hehe:-)
ja dziś kupiłam w końcu szklany termometr, zmierzyłam i 37 stopni
wróciłam niedawno, zrobiłam krem z brokuł
wypiłam kawę i jeszcze muszę parę rzeczy przygotować do pracy. Ale będę zaglądać 
wczoraj w m jak miłośc, żona pawła wręczyła mu pozytywny test ciążowy..
..mój mężuś leżał koło mnie i sie pyta '' kiedy ty mi taki pokazesz? '' ech, jak ja bym chciała!
ja dziś kupiłam w końcu szklany termometr, zmierzyłam i 37 stopni
wczoraj w m jak miłośc, żona pawła wręczyła mu pozytywny test ciążowy..
Czarni
matka wariatka :D
widziałam to.... siedze tak patrze i mówie do łukasza i pewnie ku*rwa w ciąży będzie..... i patrz a mój maż siedzi i mówi a moja żona nie :/
jaka ja jestem wkurzona przez ten zakaz sprzedaży zwierząt nie mogę kupić żadnego zwierzaka..... u nas nic nie ma a pół polski nie będę gnała za zwierzakiem eh :/
jaka ja jestem wkurzona przez ten zakaz sprzedaży zwierząt nie mogę kupić żadnego zwierzaka..... u nas nic nie ma a pół polski nie będę gnała za zwierzakiem eh :/
widziałam to.... siedze tak patrze i mówie do łukasza i pewnie ku*rwa w ciąży będzie..... i patrz a mój maż siedzi i mówi a moja żona nie :/
aaa, króliczka chciałas kupic..moze niech ci zamowia do sklepu w twoim miescie?
Czarni
ale tu cisza ....
Aguś nie pomyślałam nad tym ale ciekawe ile bedą chcieli dodatkowo za sprowadzenie.... bede na zakupach to przy okazjii aż sie zapytam
Aguś nie pomyślałam nad tym ale ciekawe ile bedą chcieli dodatkowo za sprowadzenie.... bede na zakupach to przy okazjii aż sie zapytam
Ineska, a ja zawsze mówiłam jako dziecko że będę mieć pensjonat na mazurach, chociaż mieszkałam pod Warszawą ok 15 km. No ale jakoś to nie wyszło zamiast się przenieść na północ, to wylądowałam na południu polski i bardzo jestem nie zadowolona, że mam tak daleko na mazury. Kiedyś mogłam sobie co drugi weekend w sezonie być na żaglach na mazurach, a teraz od 2 lat nie udało mi się tam dojechać i bardzo już za naszymi wielkimi jeziorami tęsknię.
Myślałam będąc w pracy co na obiad i z tego myślenia wyszło, że rozpoczęliśmy sezon grillowy
Myślałam będąc w pracy co na obiad i z tego myślenia wyszło, że rozpoczęliśmy sezon grillowy
Czarni
przepysznie Bzibziok
my już rozpoczęliśmy 2 tygodnie temu ooo ten zapach czuje do dzis :d
my już rozpoczęliśmy 2 tygodnie temu ooo ten zapach czuje do dzis :d
reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Ja wypiłam desperados i tak mi się jedzonko włączyło, aż mi tymi grillem pachnie mniam mniam