reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

jejku jak mnie ten test negatywny zdołował sama nie wiem po co go zrobiłam ale durna jestem baba teraz to już wiem że znowu się nie udało :no: piecze mnie w dole brzucha, jajniki podkuwają, śluzu dużo białego, czemu to nie jest takie proste ?

w pracy jeszcze 3 godziny , dzisiaj mniej mnie wnerwiają niż wczoraj, najgorzej że czlowiek sie doszukuje objawów jakie to bzdurne chyba zaczne prowadzić ten wykres....
Mgiełka na test jest za wcześnie wiec nie smuć sie kilka postów w przód jest link do testów przeczytaj i głowa do góry :) jeszcze masz kilka dni by wszystko sie wyjasniło

reklama
jejku jak mnie ten test negatywny zdołował sama nie wiem po co go zrobiłam ale durna jestem baba teraz to już wiem że znowu się nie udało :no: piecze mnie w dole brzucha, jajniki podkuwają, śluzu dużo białego, czemu to nie jest takie proste ?

w pracy jeszcze 3 godziny , dzisiaj mniej mnie wnerwiają niż wczoraj, najgorzej że czlowiek sie doszukuje objawów jakie to bzdurne chyba zaczne prowadzić ten wykres....

Mgiełka nie dołuj się!! jeszcze masz parę dni do @ chyba że coś pomieszałam, więc test jeszcze mógł nie pokazać... czekaj cierpliwie i mierz temp, bo na razie jest piękna i tego się trzymaj:)

koło 38.
Z sosboty na niedziele zaczela goraczkowac i daje jej nurofen i tak nocy z poniedzialku na wtorek, we wtorek od rana tak troszke ale dalam jej i przez caly dzien nic nie bylo i w nocy dzisiaj znowu sie obudzila z cala rozpalona ale teraz jest ok babcia tak twierdzi. A juz ostatnia dawke nurofenu dzisiaj w noc jej dalam.
Dobrze ze w koncu antybiotyk dostala wczoraj pierwszy dzien brala to pewnie zacznie dzialac.

no my obiad zwykle mamy taki obiado-kolacyjny:)
a takie jak piszesz z mieskiem i dodatkami to <mniam> i to na nute meksykanska z sosem i nalesniki z maki kukurydzianej - idealne mexico w wersji domowej:)

A ja jak robię z mięsem po meksykańsku to do ciasta naleśnikowego leję piwo zamiast mleka i zapiekam potem pozwijane naleśniki pod beszamelem

Jak jest śluz bezbarwny to jest płodny czy nie bo jak dłużej się nad tym zastanawiam to mi się wszystko miesza. Któraś z Was może mi objaśnić wszystko.

Pierś z kurczaka bardzo chętnie i chyba masz rację Czarni dzisiaj to będzie dobre rozwiązanie, za często nie robię bo mój G mówi, że dla niego to nie mięso. Ja pierś z kurczaka lubię z porem i białym winem -mniam

reklama
Do góry