reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Sunshine u mnie akurat słoneczko nie świeci, ale i tak żyć nie umierać;D
Buziak ja to z tych co wolą robić niż mówić;D ale że robić póki co nie da rady, więc się tu zawstydzam;D
Swoją drogą naprawdę dobre teksty;D też dzięki Buziakowi humor się jakby polepszył- nie żeby był zły, ale te ciągłe narzekanie rzeczywiście bywa frustrujące;D
Ja właśnie zawinęłam dewolaje -juz nie mam pomysłu z tymi obiadami;D ja bym mogła jesc same fast foody;D

reklama
Witam i ja
czekam na meza, niby ma dzien wolny a poszedl "na chwile" do pracy i tak go nie ma od rana.... a remont czeka :crazy:

No właśnie ta moja gin jakas niespójna, tu niby na usg każe nie patrzeć bo to się zmienia, poród liczy wg OM a na zaśw wpisuje 2 tyg wcześniej:)

USG ci pokazuje wedlug rozmiarow dziecka i mi sie nigdy to nie zgadza z OM bo mialam zaplodnienie jakos w trzecim tygodniu po, i zawsze mi na usg wychodzi te dwa tygodnie do tylu... ale nie ma co tym sie przejmowac :)

hahah:) no dzieki, a robicie sobie te masaze krocza?

ja mam plan robic bo nawet polozna mowila nam na szkole ze to moze uchronic przed nacieciem. no i przede wszystkim rozciagac sie i duzo po turecku siedziec

asiia super wiesci, jestem pewna ze to dzieki naszym kciukom :-)

No ja sie posikam zaraz ze smiechu!!!! :-D:-D:-D:-D moj tez typ gawedziarza....

ze co ze wiecej gada niz działa ?? heheh
moj tez jakiez wiwaty ohy i ahy zbierał od kumpli za "zrobienie" blizniakow hehe
pomachał troche dupa za przeproszeniem i sie narobił nie??? A prawda jest taka ze całą robote to ja wykonałam :cool::cool:

Nio wiedzialam, ze jak zarzadzisz tu na forum to od razu kazdemu mordki beda sie usmiechac a nie tylko marudzic, ze je cos boli... choc czasem mozna ale ile hehheh :-D:-D:-D

to co zmieniamy regulamin - ze obowiazkowo przestajemy cierpiec na typowe ciazowe schorzenia a opisujemy kamasutre strona po stronie hehe???
I konkurs ktora wyzej noge zadarła ??? :-)

:-D:-D:-D
mnie też by było wszystko jedno przed wysikaniem, najważniejsze, że zdążyłaś;-):-D

lui też ciągle na to cierpię i tak jak wy nie bardzo mogę na męża liczyć:baffled:

zeby dodac dramaturgii dodam tylko, ze niech dziekuje niebiosom ze tylko siku jej sie wtedy chciało:-D:-D ... no chyba ze nam całej prady nie powiedziała hehe:-):-):-D

o rany!!!
czas nakarmic godzille a tak mi sie nie chce tyłka ruszyc ;////

Oj coś czuję, że jak już wszystkie będziemy zagojone i będziemy mogły poszaleć to jakąś zbiorówę zorganizujemy!!!:-D:-D

masaż krocza...hmm...ale to przecież skończy się jednym...no może i nawet nie jednym...:-)

Co wy tak zamilkłyście? tylko mi nie mówcie, że taka piękna u Was pogoda....u mnie okropna, wyglada jakby zaraz miał lunąć taaaaki deszcz i wogole jakby burza z piorunami;p

Jesli chodzi o masaż krocza to mi mąż od czasu do czasu funduje;D

na hasło 'może masaż krocza, kochanie?' mój D. bardzo się rozochocił i był swięcie przekonany, że to ja mam jemu wykonać :>

a ja sobie sama też nie mogę bo cholera nie sięgam już prawie nooooo....

Co wy tak zamilkłyście? tylko mi nie mówcie, że taka piękna u Was pogoda....u mnie okropna, wyglada jakby zaraz miał lunąć taaaaki deszcz i wogole jakby burza z piorunami;p

u mnie się zrobiło strasznie ciemno!!!! wieje, pada i w ogóle to nic tylko leżeć pod kocykiem, ale żołądek domaga się aktywności w kuchni...

Mój tak późno przychodzi z pracy, że nawet nie mam sumienia go prosić o masaż...

Witam i ja
czekam na meza, niby ma dzien wolny a poszedl "na chwile" do pracy i tak go nie ma od rana.... a remont czeka :crazy:

uwielbiam "na chwile" i "zaraz" :-):-)

ja poszłam nastawic ziemniaczki i jestem:tak:
Pogoda u nas do chrzanu:no:
A co do masazu to jak go sie robi ??? /nie taki meżowy, bo ten to wiem. Tzn jeszcze troche pamietam:baffled:

Sicil - a co u Was?

o skonałam. Przed chwilą dzwonil mój kochany mąż, z prośbą, żebym coś zrobiła bo zaczyna padać, a on przecież mył okna i będą brudne ha ha ha ;D
Ja zaraz ide powiesze pranie, posmaze dewolaje, wstawie ziemniaczki, zjem a potem hmmmm moze mały masaz krocza;D

reklama
na hasło 'może masaż krocza, kochanie?' mój D. bardzo się rozochocił i był swięcie przekonany, że to ja mam jemu wykonać :>

a ja sobie sama też nie mogę bo cholera nie sięgam już prawie nooooo....

marzyciel :-D

też by mi wypadało ziemniaczki wstawić i suróweczkę zrobić, ale tak mi się nic nie chce:confused2:

Do góry